Έκαψε τη Mercedes του για να… εξιλεωθεί!


Το να βάλει κάποιος φωτιά στο αυτοκίνητό του δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο, ενώ ένας πιθανός λόγος είναι γιατί μπορεί να του έχει βγάλει τόσα πολλά προβλήματα, που να θέλει να το κάψει. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, ο γεννημένος στη Ρουμανία, 30χρονος Strugurel Lingurar, ο οποίος αναφέρεται από το Dublin Live ως vlogger, έκαψε την ασημί Mercedes E 220 CDI, όχι γιατί είχε βλάβες, αλλά γιατί τη χρησιμοποιούσε για να απατά τη σύζυγό του!

Στο περιφερειακό δικαστήριο της Drogheda, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, γιατί έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του στην παραλία Layatown της περιοχής Meath. Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Lingurar ήταν «ευτυχώς παντρεμένος», ωστόσο ο γάμος του δεν ήταν και τόσο ανθόσπαρτος, αφού διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με μια γυναίκα που συναντούσε τακτικά στην ασημί Mercedes E-Class.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης δήλωσε ότι πυρπόλησε το αυτοκίνητο σαν μια «πράξη επίδειξης» στη σύζυγό του, για να της δείξει ότι πλέον δεν έχει συναντήσεις με την άλλη γυναίκα. Τώρα για το αν την έπεισε, ότι πλέον θα παραμείνει πιστός και δεν θα κάνει… ατασθαλίες δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο χρεώθηκε και άλλα 160 ευρώ για να απομακρυνθεί το καμένο αυτοκίνητο από την παραλία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ