Πήγε για παιδικό δωμάτιο και δεν πάει ο νους σας ποιος πήγε μαζί της! Η φωτό που έριξε το instagram!


Τι ήταν να πάει η Μαντώ Γαστεράτου για να δει έπιπλα για παιδικό δωμάτιο; Η παρέα που… αναγκαστικά είχε μαζί της, έφερε τα πάνω κάτω! 

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της και ήδη άρχισε να μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Η Μαντώ Γαστεράτου, λοιπόν, σήμερα που είχε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της είπε να αρχίσει να κάνει σιγά σιγά έρευνα αγοράς για να βρει έπιπλα αλλά και όλα τα απαραίτητα για το παιδικό δωμάτιο που θέλει να ετοιμάσει για το μωρό της και να το υποδεχτεί όπως έχει φανταστεί.

Δεν ήταν όμως μόνη ή με τον σύζυγό της για μία τέτοια βόλτα αλλά με έναν φίλο και συνάδελφό της ο οποίος… εμφανίστηκε ξαφνικά στο… πρόγραμμά της. Η ίδια μάλιστα, δημοσιοποίησε μαζί με μία φωτογραφία που προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο instagram, τη στιχομυθία που είχαν οι δυο τους τηλεφωνικά:

«ΕΓΩ: ΝΑΙ…
ΦΑΝΗΣ: ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
ΕΓΩ: ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ…
ΦΑΝΗΣ: Α ΩΡΑΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ…
ΕΓΩ: ΟΧΙ ΦΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ… ΤΟΥΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΤ…»

Όμως, η φωτογραφία είναι αυτή που κάνει τη… διαφορά και έκανε τους followers της Μαντούς να… λιώσουν από το γέλιο. Δείτε την και θα… πάθετε το ίδιο και εσείς!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ