Τον Φτερωτό Θεό τον είδατε! Τον μπαμπά του τον έχετε δει; Ένας κούκλος και αυτός! (photos)


Ο Τζαν Γιαμάν ή αν προτιμάτε ο… Φτερωτός Θεός ήρθε στην Ελλάδα, προκάλεσε έναν μικρό χαμό και… αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό του. Δεν ήταν όμως μόνος. 

Μαζί του ήταν και ο πατέρας του Güven Yaman ο οποίος είναι η… σκιά του!

Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από τον καθένα ο Τζαν και ο οποίος είναι πράγματι ο πιο στενός συνεργάτης του Τούρκου TV star.

Μοιάζουν πάρα πολύ, όμως ο μπαμπάς έχει πλέον δώσει… χώρο στον γοητευτικό γιο του για να κατακτήσει τον γυναικείο πληθυσμό.

Όμως και εκείνος δεν πάει πίσω. Στα νιάτα του είχε κάψει καρδιές όμως τα τελευταία χρόνια είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του γιου του ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία και εκτός συνόρων της Τουρκίας.

Η οικογένεια ζει στην Κωνσταντινούπολη αν και μπαμπάς και γιος εδώ και αρκετούς μήνες είναι… πολίτες του κόσμου αφού είναι μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι για διάφορους ευρωπαϊκούς -κατά κύριο λόγο- προορισμούς.

Ο Güven Yaman μάλιστα ήταν στο πλευρό του γιου του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα και τον ακολουθούσε παντού. Βρέθηκε ακόμα και στα πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» όπου ο Τζαν Γιαμάν έδωσε συνέντευξη.

Δείτε φωτογραφίες πατέρα και γιου αλλά και το βίντεο από τη συνέντευξη του Τζαν Γιαμάν στο πλατό του Καλό μεσημεράκι

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού στον Νίκο Μουτσινά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ Η ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚ…ΝΗ-ΝΕ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ