Άρης – ΑΕΛ: Χειρονομία από Ουάρντα προς την εξέδρα.


Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέσα στο “Βικελίδης”, αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (2-2) πριν βγει το ημίχρονο. Ο Αμρ Ουάρντα βρέθηκε στο “στόχαστρο” των φίλων των “κίτρινων” και στη φάση της ισοφάρισης τους έστειλε την προκλητική του “απάντηση”.

Οι Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε βρέθηκαν στο “στόχαστρο” των οπαδών του Άρη, από τα πρώτα λεπτά του αγώνα των Θεσσαλονικέων με την ΑΕΛ, μιας και βρίσκονται στους “βυσσινί” με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ ήταν αυτός όμως που θέλησε να “απαντήσει” στη γιούχα και τα συνθήματα της εξέδρας. Στο 33′ ο Ουάρντα κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα και έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Νούνιτς να προλαβαίνει τους αντιπάλους του και με ωραία προβολή να ισοφαρίζει σε 2-2 για την ΑΕΛ!

Ο Αιγύπτιος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, αφού μετά το γκολ έκανε μια χειρονομία προς την εξέδρα! Ο Ουάρντα έπιασε τα αυτιά του και έδειξε προς την κερκίδα. Λίγο αργότερα, έδωσε το χέρι στον διαιτητή και στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς του Άρη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ