Ολυμπιακός – Λαμία LIVE: Για την 5η αγωνιστική της Superleague


Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την αξιόμαχη Λαμία, στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί, μιας και προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός καλείται να μην… πετάξει κι άλλους βαθμούς και να ικανοποιήσει τους φίλους του, ενόψει και του κρίσιμου δεύτερου αγώνα στο Champions League, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η Λαμία έχει παραμείνει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις τρεις πόντους. Η ισοφάριση στο 90’ από τον ουραγό Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική ταρακούνησε την ομάδα της Φθιώτιδας

Η Λαμία πάντως έχει ένα πρόσφατο… παράσημο σε αγώνες με τον Ολυμπιακό, αφού την περασμένη σεζόν ήταν αυτή που απέκλεισε τους «ερυθρόλευκους» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητές

1ος Διαμαντόπουλος

(Αλεξέας, Τριανταφύλλου, 4ος Κατσικογιάννης – VAR: Κομίνης, Κωνσταντίνου)

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Ξεκινώντας με πέντε νίκες στην έδρα του τη σεζόν, ο Ολυμπιακός έφερε 2-2 με την Τότεναμ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη 11 παιχνίδια στη σεζόν και δεν έχουν ακόμα ήττα. Μάλιστα, εάν βάλουμε στην… εξίσωση την περσινή σεζόν, έχουν 19 αγώνες χωρίς ήττα. Η τελευταία ομάδα που τους νίκησε, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μάλιστα, είναι η Λαμία! Με το 1-0 στις 28 Φεβρουαρίου, η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε και ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο.

Για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει να χάσει στην έδρα του ένα χρόνο, καθώς η τελευταία ομάδα που τον νίκησε ήταν ο ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτέμβρη 2018.

Η ανανεωμένη Λαμία έχει τρεις ισοπαλίες στην έδρα της σε ισάριθμα παιχνίδι και την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Απόλλωνα, που την ανέδειξε πρώτη ομάδα της περιφέρειας στη βαθμολογία, αλλά αυτή είναι η μόνη νίκη της στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μπορεί να αποκλείστηκε πέρυσι στο Κύπελλο, όμως ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο στην ιστορία του με τη Λαμία για τη Superleague. Έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ενώ έχει δεχτεί ένα γκολ σε αυτά, τον περασμένο Απρίλιο στη Λαμία στη νίκη με 3-1. Μάλιστα και στα τέσσερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Η… παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων

Νίκες Ολυμπιακού: 4

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμία: 0

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Νίκες Ολυμπιακού: 2

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμία: 0

Την περασμένη σεζόν

16.12.2018 : Ολυμπιακός – Λαμία 3-0

(32’ σουτ Γκερέρο, 46’ σουτ Φετφατζίδης, 51’ σουτ Ελαμπντελαουϊ)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ