Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Η τηλεόραση δεν νομίζω ότι μπορεί να δημιουργήσει αστέρια» (photos)


Είναι από τους αγαπημένους ηθοποιούς και έχει ζήσει τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε για το αν υπάρχουν η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη ή η νέα Τζένη Καρέζη, αν ξεχωρίζει κάποιους νέους ηθοποιούς και για τα θεατρικά σχέδια του.

Το star system του σήμερα μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ζήσατε εσείς τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου;

«Υπάρχει, αλλά είναι σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Ο ελληνικός κινηματογράφος μπορούσε και δημιουργούσε αστέρια, η τηλεόραση δεν νομίζω ότι μπορεί να δημιουργήσει. Μπορεί κάποιος να γίνει αναγνωρίσιμος και να τον βλέπει ο κόσμος, αλλά στον χρόνο δεν μπορεί να σταθεί. Αν μια κοπέλα κάνει μόνο τηλεόραση και σίριαλ, κάποια στιγμή άντε το πολύ να κάνει και έναν καλό γάμο».

Ξεχωρίζετε εσείς κάποια πρόσωπα, κάποιους νέους και νέες ηθοποιούς;

«Υπάρχουν ηθοποιοί πολλοί εκπληκτικοί που η κάθε γενιά και η κάθε εποχή βγάζουν. Μου αρέσουν πολλά νέα παιδιά, που θεωρώ σπουδαία. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Χρήστος Λούλης και η Μαρία Ναυπλιώτου είναι κάποια από αυτά».

Η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη ή η νέα Τζένη Καρέζη υπάρχουν;

«Δεν νομίζω. Είναι μια εποχή που τελείωσε με αυτές τις κυρίες. Δεν νομίζω ότι βγήκαν νεότερες, και όσες προσπάθησαν να μιμηθούν ή να αναβιώσουν κάποια ονόματα σταρ, νομίζω ότι δεν βγήκε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα».

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται και πολλές παραγωγές, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση, με σημείο αναφοράς σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

«Παραστάσεις και σίριαλ γίνονται κατά καιρούς που πιάνουν μια ηθοποιό σπουδαία είτε ως όνομα είτε ως προσωπικότητα, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις το ίδιο πρόσωπο. Να βγάλεις κάτι καινούργιο εκεί, ναι, μπορεί ανάλογα με το έργο και το σενάριο. Η κάθε εποχή εκπροσωπείται από δικούς της ανθρώπους.

Η παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στην οποία συμμετείχατε έβγαλε κάτι καινούργιο;

«Βγήκε μια καλή παράσταση, αλλά μέχρις εκεί. Ούτε πιστεύω ότι αναζητούσαμε να βγει κάποια να γίνει Βουγιουκλάκη ή Καρέζη. Το συγκεκριμένο έργο ανέβηκε για να το δει ο κόσμος ως θεατρική παράσταση. Αν άρεσε ή δεν άρεσε, ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του».

Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;

«Θα ανεβάσουμε στο Θέατρο Χώρα τις «Φάλαινες του Αυγούστου» σε σκηνοθεσία-διασκευή Πέτρου Ζούλια, μαζί με την Τζένη Ρουσσέα και την Ερση Μαλικένζου. Ξεκινάμε στα μέσα Οκτωβρίου», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ