Απίστευτο! Η μαμά πρωταγωνίστριας του «Λόγω τιμής» ήταν συμμαθήτρια του Άλκη Κούρκουλου (photos)


Η ηθοποιός περιέγραψε τον ρόλο της στο ριμέικ της σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και το πώς ήρθε η πρόταση, ενώ θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Νίκη Βακάλη μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Βαγγέλη Λιοδάκη και τη Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά». Ήσουν μικρή όταν η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Το είχες δει στο Υοutube πριν έρθει η πρόταση για συμμετοχή σου στο «Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά»;

«Ναι, το είχα δει. Εντελώς τυχαία και θα σου αποκαλύψω τον λόγο: Η μητέρα μου πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Άλκη Κούρκουλο: στο Μαράσλειο. Συζητούσαμε κάτι και μου ανέφερε το «Λόγω τιμής». Και το είδα. Και έπειτα από έναν χρόνο ήρθε η πρόταση! Τότε το είδα συστηματικά».

Ποια ήταν η πρώτη εντύπωση που σου άφησε;

«Τι ωραίες δουλειές που γίνονταν παλαιότερα!».

Πες μου, πώς ήρθε η πρόταση;

«Είχα γνωρίσει τον παραγωγό, τον κ. Γιάννη Ιακωβίδη, για μια άλλη δουλειά. Μια ταινία του Παντελή Βούλγαρη. Μιλήσαμε λοιπόν στο τηλέφωνο, μου είπε για την επιστροφή του «Λόγω τιμής» και μου πρότεινε να πάρω μέρος στην οντισιόν. Πέρασα από την οντισιόν, με είδαν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης και προχώρησε η συνεργασία. Ευτυχώς! Ηταν κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που τους γνώρισα ευχήθηκα να με διαλέξουν».

Μίλησε μου για τον ρόλο σου…

«Η Άννα είναι η 20χρονη κόρη της Μάνιας (Χριστίνα Αλεξανιάν} και του Φώτη (Βαγγέλης Λιοδάκης). Σπουδάζει σε δραματική σχολή και ταυτόχρονα δουλεύει σε ένα μπαρ. Είναι ανεξάρτητος και δυναμικός χαρακτήρας. Οι γονείς έχουν χωρίσει και ο μπαμπάς ζει απομονωμένος στην Κρήτη. Η μητέρα έχει έναν σύντροφο, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόδουλος Στυλιανού. Οι γονείς της Άννας έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις, αλλά έχουν τελείως διαφορετική ιδεολογία για τη ζωή και την, εξέλιξη της. Η Άννα χαίρεται που η μητέρα της έχει σύντροφο. Νομίζω ότι κάθε κόρη θέλει αυτό για τη μαμά της, αν έχει χωρίσει. Η Άννα θα εμπλακεί και σε κάποιες ερωτικές ιστορίες, Θέλει να έχει μια σχέση, ίσως γιατί της λείπει το ανδρικό πρότυπο. Κάνει λοιπόν μια σχέση, ωστόσο το αγόρι της, ο Ανδρέας (Μιχάλης Σαράντης}, αποφασίζει να κάνει ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Γεγονός που θα φέρει ανατροπές στη σχέση, αφού η Άννα θα νιώσει ανασφάλεια».

Πώς είναι η σχέση σου με τον Βαγγέλη Λιοδάκη και τη Χριστίνα Αλεξανιάν;

«Ο Βαγγέλης Λιοδάκης είναι ο πιο καταπληκτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είμαι ευγνώμων. Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι το καλύτερο γύρισμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν υπάρχει άλλο που να το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο».

Μπορούν οι φιλίες να αντέξουν 20 χρόνια μετά;

«Η αγάπη μπορεί να αντέξει τα πάντα. Αν υπάρχει, κρατάει».

Γυρίζω πίσω στη συνεργασία σου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Ενας άλλος κόσμος». Πώς είχε προκύψει;

«Ήμουν στο δεύτερο έτος των σπουδών μου στο Εθνικό Θέατρο. Καθηγήτρια μου ήταν η Φιλαρέτη Κομνηνού και νομίζω η στάση μου και η συνέπεια μου στο μάθημα της της δημιούργησαν την εμπιστοσύνη, όταν ο Χριστόφορος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε μια σπουδάστρια για την ταινία του, να με προτείνει. Γνωριστήκαμε λοιπόν στα 21 μου. Δεν είχα άγχος. Συνάντησα έναν άνθρωπο που με έκανε να νιώσω αμέσως άνεση και ηρεμία. Νομίζω πηγαίνει με ένστικτο στις συνεργασίες του με τα νέα παιδιά. Και επικοινωνήσαμε αμέσως.

Φαντάζομαι ότι διατηρείτε επικοινωνία. Τι σου είπε για το «Λόγω τιμής»;

«Χάρηκε πολύ. Μου είπε “καλή αρχή ξανά”», ανέφερε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ