Elif: Η απίστευτη εξαπάτηση και το σχέδιο (photos)


Elif: Μπορεί η Αρζού να κατάφερε να αποκτήσει και πάλι εξουσία και δύναμη, ωστόσο, ο Ουμίτ με τον Σερντάρ ετοιμάζουν ένα σχέδιο προκειμένου να την εξαπατήσουν. Ο Ουμίτ την προσεγγίζει, δήθεν τυχαία, με σκοπό να τον ερωτευτεί και να τον εμπιστευτεί.

Ο Σερντάρ θέλει πάσει θυσία να πάρει από την Αρζού την περιουσία της. Ωστόσο, όποια προσπάθεια και να έκανε για να το καταφέρει απέτυχε. Ετσι, ο Ουμίτ αναλαμβάνει δράση και τον πείθει να προσπαθήσει εκείνος να την προσεγγίσει με ένα σχέδιο. Ο άντρας χαλάει το αυτοκίνητο της και όταν εκείνη μένει αβοήθητη στο δρόμο εμφανίζεται για να την βοηθήσει. Μάλιστα, προσφέρεται να τη μεταφέρει εκείνος σε ένα ραντεβού της, προκειμένου σιγά σιγά να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η Αρζού δέχεται χωρίς όμως να καταλάβει πως ο Ουμίτ είναι άνθρωπος του Σερντάρ. Μάλιστα, ο πρώτος αναλαμβάνει να επισκευάσει το αυτοκίνητο της και έτσι συναντιέται μαζί της και το επόμενο πρωί, σύμφωνα με το my tv. Ο Ουμίτ της λέει πως σε λίγο θα φέρουν επισκευασμένο το αυτοκίνητο της και την κερνάει έναν καφέ. Όταν έρχεται το αυτοκίνητο η Αρζού φεύγει, ενώ εκείνος ενημερώνει τον Σερντάρ σχετικά με τη συνάντηση του με την γυναίκα.

O Ουμίτ αναλαμβάνει δράση O Ουμίτ αναλαμβάνει δράση

Ο Σερντάρ θέλει να ξεμπερδεύουν γρήγορα με αυτή την υπόθεση αλλά ο Ουμίτ του λέει πως χρειάζεται χρόνος ώστε η Αρζού να τον εμπιστευθεί, ενώ τον ρωτά και για τις αγαπημένες της συνήθειες. Την επόμενη μέρα, ο Σερντάρ ψάχνει το δωμάτιο που μένει η Αρζού και βρίσκει το μηχάνημα ηχογράφησης. Όταν πατάει την έναρξη για να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ακούει τη φωνή της Αρζού να τον κοροϊδεύει λέγοντας του πως είναι αστείο που πίστευε ότι θα την παγίδευε και ο άντρας σπάει το μηχάνημα από τα νεύρα του. Εν τω μεταξύ, ο Ουμίτ έχει αφήσει επίτηδες το πορτοφόλι του στο αμάξι της Αρζού και της τηλεφωνεί ζητώντας της να ψάξει.

Η Αρζού πράγματι το βρίσκει αλλά δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα ότι θα πρέπει να συναντηθούν ξανά. Οι δυο τους δίνουν ραντεβού και πάλι ενώ ο Ουμίτ βάζει σε εφαρμογή ακόμη μία παγίδα εντυπωσιασμού. Ένας νεαρός της κλέβει την τσάντα και ο Ουμίτ τρέχει και πιάνει τον υποτιθέμενο ληστή. Επιστρέφει στην Αρζού την τσάντα ως ήρωας στα μάτια της και στη συνέχεια πληρώνει τον νεαρό. Και όσο οι μέρες περνούν, ο Ουμίτ καταφέρνει να μπει στη ζωή της και να την κάνει σιγά σιγά να τον ερωτευτεί και να τον εμπιστευτεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ