Άγριες Μέλισσες: Ο ματωμένος γάμος θα σας αφήσει άφωνους (photos)

Άγριες Μέλισσες: H σειρά που έρχεται την Κυριακή στις 29/9/2013 στις 22,45 στον ΑΝΤ1 θα καθηλώσει.

Θεσσαλικός Κάμπος, 1958.

Τρεις αδερφές, τρεις διαφορετικές γυναί­κες. Η Ελένη, η Ασημίνα και π Δρά­σω, μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βίος τους, μόνες τους. Ωστόσο, λίγες ημέρες με­τά, μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ»αυτήν και τις αδερφές της.

Ένας γάμος όμως που δεν εί­ναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικο­νομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές. Η Ελένη είναι έτοιμη να αρνηθεί, όταν επιστρέ­φει στο χωριό ο Λάμπρος, η πρώτη της αγά­πη. Γυρνά για να αναλάβει τη θέση του δα-» σκάλου στο Διαφάνι με τη γυναίκα του, Θεο­δοσία, στο πλευρό του. Η καρδιά της Ελένης γίνεται χίλια κομμάτια και λέει το «ναι» στον Σέργιο.

Άγριες μέλισσεςΆγριες μέλισσες

Ο γάμος τους τελείται με κάθε επι­σημότητα, όμως το ίδιο βράδυ οι τρεις γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με έναν εφιάλ­τη. Ο Σέργιος επιχειρεί να βιάσει την Δρόσω και οι τρεις αδελφές ενώνονται προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν και βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρό­σω συγκλονισμένες από την πράξη τους συ­νειδητοποιούν τη μοίρα που τις περιμένει αν το έγκλημα γίνει γνωστό. Κανείς δε θα τις δικαιολογήσει, κανείς δε θα ακούσει τη δι­κή τους πλευρά. Αποφασίζουν να το καλύψουν και να ξεφορτωθούν το άψυχο σώμα του Σέργιου.

Εντοπίζουν το σώμα τον Σέργιου

Το ξημέρωμα βρίσκει τις αδελφές συντετριμμένες, τρομοκρατημένες αλλά αποφασισμέ­νες να παλέψουν για τη δική τους ζωή. Την ίδια στιγμή ο ξαφνικός ερχομός του Νικηφό­ρου, του μεσαίου γιου των Σεβαστών που έλειπε στο Παρίσι, γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών.

Η συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες…

Η Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού

Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Ελένης για να μαζέψει τα πράγματα του Σέργιου. Η στάση της είναι εχθρική από την πρώτη στιγμή και ένας περίεργος λεκές στο γαμπριάτικο πουκάμισο του Σέργιου επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι η Ελένη έχει κάποια σχέση με το φονικό. Υποψίες που δε θα διστάσει να μοιραστεί με τον Προύσαλη και τον Δούκα. Κι ενώ ο Λάμπρος δυσκολεύεται να κρατηθεί μακριά από την Ελένη και την ανάμνηση της παλιάς τους σχέσης, ο Νικηφόρος πείθει την Ασημίνα να συναντηθούν μόνοι τους. Ο έρωτας ανάμεσα τους φουντώνει ανεξέλεγκτα, παρά τις προσπάθειες της Ασημίνας να μείνει μακριά του.

Στις παρακάτω φωτογραφίες η συνέχεια…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here