Έλα στη θέση μου: Η εξομολόγηση της Φλωρέτας και οι υποψίες (photos)

Έλα στη θέση μου: Οι ήρωες της σειράς δοκιμάζονται και οι ανατροπές είναι πολλές.

O Αχιλλέας αντιλαμβάνεται την απουσία της Ρενάτας όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα το ζευγάρι έχει έναν έντονο καβγά για τη βραδινή της «έξοδο». Εν τω μεταξύ, τα παλικάρια του Σήφη, υπό τις εντολές του, παραμονεύουν στην έπαυλη για να τσακώσουν τον Ζούβα, ο οποίος προπονείται όλη την ημέ­ρα με τη σφεντόνα και δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι.

Ο Λεωνίδας, όμως, μαθαίνει το κόλπο της Σύλβιας με το οποίο έπεισε τους απαγωγείς να τις αφήσουν ελεύθερες και γίνεται έξαλλος με τη Φλωρέτα. Τότε η Σύλβια πιέζει την τελευταία να της πει την αλήθεια για τον Σήφη αλλά και την ιστορία που τη στοιχειώνει από το πα­ρελθόν. Παράλληλα, ο Δαμιανός ανυπομονεί να μάθει την απάντηση της Φαίης στο θέμα της συγκατοίκησης, αλλά εκείνη ακόμη καθυστερεί να δώσει την τελική της απάντηση.

Έλα στη θέση μουΈλα στη θέση μου

Ο Βλάσης, από την άλλη, είναι αποφασισμένος να συνεχί­σει την προσπάθεια για τις εξετάσεις της δραμα­τικής σχολής και δεν τα παρατάει. Ο ίδιος, όμως, μαθαίνοντας την έκρυθμη κατάστασης ανάμεσα στον αδελφό του και στη Ρενάτα παρακινεί την κοπέλα να τα βρει με τον Αχιλλέα και να μην τραβήξει άλλο τον τσακωμό τους.

Η Φλωρέτα λέει την αλήθεια

Η Φλωρέτα στριμώχνεται από τη Σύλβια που απαιτεί να μάθει την αλήθεια για την ιστορία που κρύβει και που τους έφερε μπελάδες με τους Κρητικούς. Έτσι, της εξομολογεί­ται πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σήφης να είναι γιος της.

Την ίδια ώρα, ο Ζούβας κάνει τα πάντα για να τον πεί­σει πως δεν έχει συγγένεια με τους Χατζάκηδες και να στα­ματήσει να τον κυνηγά. Λίγη ώρα, όμως, αργότερα, ο Μάκης πέφτει στα χέρια των απαγωγέων, αλλά προς έκπλη­ξη του η Σύλβια επιμένει ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που ψάχνουν. Παράλληλα, η Μαρίνα στήνει ένα γερό χουνέρι στον Θοδωρή στο μαγαζί προσπαθώντας να τον πείσει πως είναι στοιχειωμένο.

Η κοπέλα τα καταφέρνει και ο Θο­δωρής πανικοβάλλεται, αλλά λίγη ώρα αργότερα μαθαίνει πως η Μαρίνα τον κορόιδεψε. Έτσι, ετοιμάζει την αντεπί­θεση του πολύ προσεκτικά προκειμένου να επανέλθει. Την επόμενη μέρα ο Βλάσης κάνει ανακωχή με τη Φαίη για το καλό του παιδιού .Έτσι, οι δύο πρώην συναντιούνται προ­κειμένου να μιλήσουν και η Φαίη κάνει μια ειλικρινή συ­ζήτηση μαζί του και παίρνει, κάποιες αποφάσεις.

Έλα στη θέση μουΈλα στη θέση μου

Από την άλλη, η Ζωγραφιά κάνει την πρώτη κρούση στον Δαμιανό, ενώ ο Αχιλλέας βρίσκει έκπληκτος στο σπίτι του Μάρκου ένα σκουλαρίκι ίδιο με της γυναίκας του. Η Ρενάτα, όμως, έχει διαπιστώσει πως έχει ξεχάσει το σκουλαρίκι της και ψάχνει να βρει τρόπους να καταφέρει να το πάρει από το σπίτι του Μάρκου πριν σ Αχιλλέας ανακαλύψει τι συνέβη το βράδυ που έλειπε από το σπίτι και καταλάβει τα ψέμα­τα που του είπε.

Τι θα συμβεί όμως μεταξύ Βλάσση και Μίμη;

Η αποκάλυψη στις ακόλουθες φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ