Ελληνοτουρκικός έρωτας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό; (photos)


Μόνο πότε θα… φάμε κουφέτα δεν έγραψε η τουρκική εφημερί­δα «Hurriyet» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη σταρ της γειτο­νικής χώρας Irem Derici.

Φαίνεται πως ο πρόσφατος χω­ρισμός της Τουρκάλας τραγου­δίστριας και το ταξίδι που έκανε στη χώρα μας για να συναντήσει τον δημοφιλή Ελληνα καλλιτέ­χνη για επαγγελματικό λόγο ενέ­πνευσε τον συντάκτη ενός ρεπορ­τάζ που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας με την υψηλή κυκλοφορία.

Κωνσταντίνος ΑργυρόςΚωνσταντίνος Αργυρός

«Η Irem Derici βρήκε την αγά­πη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός» είναι ο τίτλος του, ενώ στο κείμενο ανα­φέρεται πως η Irem μετά τον χωρισμό της από χορευτή βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο και η μεταξύ τους συνεργασία κατέλη­ξε σε ειδύλλιο. «Η φιλία τους φέ­ρεται ότι άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη» γράφει χαρακτηριστικά η «Hurriyet», δίχως όμως να παρα­θέτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποια είναι η αλήθεια;

Από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού διαψεύδεται η πληρο­φορία πως ο τραγουδιστής και η συνάδελφος του εκ Τουρκίας έχουν συναισθηματική σχέση.

Ωστόσο, η Irem, που θεωρείται από τις πλέον δημοφι­λείς ερμηνεύτριες στη γειτονική χώρα και μετρά περισσότερους από 6.500.000 ακολούθους στο instagram, έχει καλλιτεχνικά νταραβέρια με τον ωραίο Ελληνα καλλιτέχνη.

Irem DericiIrem Derici

Μάλιστα, βρίσκεται στη χώ­ρα μας και το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε με την παρέα της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος, ακούγονταςτις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του και φωτογραφήθη­καν μαζί.

Οι δυο τους μπήκαν πρόσφατα μα­ζί στο στούντιο και ηχογράφη­σαν ένα ντουέτο που αναμένε­ται να κάνει πάταγο, στα charts και των δύο χωρών. Αλλωστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη ζήτηση και γί­νεται συζήτηση γύρω από τo όνο­μα του στη γειτονική χώρα.

Δείτε φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ