Πελόσι: Η κοινή γνώμη είναι υπέρ της έρευνας για Τραμπ

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόσι τόνισε πως η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ είναι υπέρ της έρευνας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Η κ. Πελόσι ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα πως αρχίζει να διενεργείται έρευνα για την υπόθεση, μετά την αποκάλυψη της διαμαρτυρίας ενός μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, κατά τον οποίο ο Τραμπ απαίτησε μια πολιτική χάρη από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι προκειμένου να διευκολυνθεί η επανεκλογή του το 2020.

Επί μήνες, η Πελόσι τηρούσε πολύ επιφυλακτική στάση μπροστά στις προτροπές στελεχών του κόμματός της που καλούσαν να αρχίσουν διαδικασίες παραπομπής του Τραμπ. Οι φωνές που τάσσονταν υπέρ αυτού δυνάμωσαν μετά την κατάθεση του πρώην ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ την 24η Ιουλίου σχετικά με την έρευνά του για τον μεγιστάνα των ακινήτων και τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

«Στην κοινή γνώμη, το ρεύμα έχει αλλάξει τελείως, μπορεί να αλλάξει ξανά, ποιος ξέρει, αλλά αυτή τη στιγμή, αφού είδε την καταγγελία και την αναφορά του ΓΕ και την περιφρονητική συμπεριφορά που επέδειξε η κυβέρνηση, ο αμερικανικός λαός έχει πάρει διαφορετική θέση», σημείωσε η Πελόσι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Texas Tribune.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ