Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ανάμεικτα συναισθήματα απ’τον ορισμό του διαιτητή


Ο Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champ-ions League και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπενουά Μπαστιάν.

Βοηθοί του 36χρονου Γάλλου ρέφερι θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού, VAR ο Μπενουά Μιγιό και βοηθός VAR ο Ρούντι Μπουκέ. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αρμένιος Κάρεν Ναλμπαντιάν και της UEFA ο Πίτερ Λούντστρομ.

Ο Μπενουά Μπαστιάν έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε αγώνα των “ερυθρόλευκων”. Στις 3 Αυγούστου του 2016 είχε διευθύνει στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0) στο Ισραήλ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που έφερε και τον αποκλεισμό του.

Επίσης, στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 βρέθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίλαν με 3-1, με την οποία οι “ερυθρόλευκοι” πήραν την πρόκριση στους “32” του Europa League. Ο Γάλλος διαιτητής έχει “σφυρίξει” επίσης και στο Μπιλμπάο-Παναθηναϊκός 1-0 για τα play offs του Europa League (24 Αυγούστου 2017).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ