Δέσποινα Στυλιανοπούλου, 87 ετών και υπέροχη: Την είδαμε στο Ηρώδειο

Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας παρουσίασε μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο.

Τον Μίμη Πλέσσα συντρόφευσε η Νάνα Μούσχουρη. Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή του Ηρωδείου στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον αγαπημένο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελήθηκε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

Η μουσικοθεατρική βραδιά ήταν πλαισιωμένη από την εικοσαμελή “Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας”, υπό την μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου. Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

Εκεί βρέθηκε και η  Δέσποινα Στυλιανοπούλου η οποία φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μαζί με τον τραγουδιστή Κώστα Βενετσάνο. Η ηθοποιός που έκλεισε τα 87 της χρόνια τον Ιούλιο είναι γεμάτη ζωή και παρακολούθησε τους συναδέλφους και τους φίλους της συγκινημένη.

Πηγή: www.newsone.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ