Ρογκάκος – Στάθης: «Ο κόσμος δεν είναι βλάκας, καταλαβαίνει τα πάντα και αντιδρά στα πάντα»


Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης κάθε Σαββατοκύριακο στις 07.00 μας μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με την εκπομπή «Πρωινοί τύποι» στον ΑΝΤ1.

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για το τι πιστεύουν πως έχει ανάγκη να δει το τηλεοπτικό κοινό και αν είναι απαραίτητο σε μία ενημερωτική εκπομπή να υπάρχουν και δόσεις ψυχαγωγίας.

Είστε «Πρωινοί τύποι» τελικά;

Ν.Ρ.: «Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και πολύ «πρωινός», μου αρέσει ο ύπνος! Όμως, όταν γίνεται μία τόσο τιμητική πρόταση από ένα κανάλι που με έχει στηρίξει τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να αρνηθείς. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι σε ιντριγκάρει σαν πρόταση να είσαι απέναντι σε άλλους καταξιωμένους συναδέλφους άλλων καναλιών και να προσπαθείς και εσύ να βάλεις το λιθαράκι σου».

Π.Σ.: «Μόνο κατ» ανάγκην, θα προτιμούσα να ξυπνάω πιο χαλαρά, αλλά αυτό το έχω απολέσει χρόνια κι όχι λόγω δουλειάς. Απλώς πήγε η κόρη μου στο σχολείο. Άρα…».

Τι να περιμένουμε να δούμε από την εκπομπή σας το Σαββατοκύριακο;

Ν.Ρ.: «Σκληρή ενημέρωση, αλλά με άλλο ύφος και άλλα στάνταρντ. Όμως, από την πιο σοβαρή μέχρι την πιο χαλαρή είδηση, θα τη δίνουμε με άλλον τρόπο. Δείτε ΑΝΤ1 κάθε Σαββατοκύριακο 7 με 11 το πρωί. θα έχουμε ειδήσεις από όλη τη χώρα, ό,τι απασχολεί τον πολίτη σε real time, αλλά και συζητήσεις με κορυφαίους πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς. Το μότο μας, βέβαια, είναι ένα: Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε!».

Π.Σ.: Να περιμένετε να τα δείτε όλα. Θα προσπαθήσουμε να δείτε μια διαφορετική εκπομπή. Ενημέρωση με άλλο μάτι, με πιο χαλαρή διάθεση κάποιες στιγμές, χωρίς ποτέ να απολέσουμε τη μαχητικότητα μας. Θα είμαστε σοβαροί, όχι σοβαροφανείς, θα είμαστε ξεκάθαρα ενημερωτικοί αλλά θα έχουμε τα πάντα μέσα στην εκπομπή. Απαντήσεις στα ερωτήματα του κόσμου, απόψεις ειδικών, αποδράσεις, παράθυρα σε όλο τον κόσμο, ιστορίες επιτυχίας, ψυχαγωγία και προτάσεις κ.α.».

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης είναι οι «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης είναι οι «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1

Μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού εκείνες τις ώρες βρίσκεται στο σπίτι. Τι πιστεύετε πώς έχει ανάγκη να δει;

Ν.Ρ.: «Αληθινή ενημέρωση, με χιούμορ και πάνω απ» όλα ψύχραιμη ματιά των γεγονότων. Ο κόσμος δεν είναι βλάκας, καταλαβαίνει τα πάντα και αντιδρά στα πάντα».

Π.Σ.: «Θα σας το πω όπως μου βγαίνει: Ενημέρωση ναι, όχι ψυχοπλάκωμα. Η τηλεόραση πρέπει να γυρίσει σελίδα μαζί με τη χώρα».

Είναι απαραίτητο σε μία ενημερωτική εκπομπή να υπάρχουν και δόσεις ψυχαγωγίας. Και αν ναι, γιατί;

Ν.Ρ.: «Η ενημέρωση είναι ενημέρωση και η ψυχαγωγία είναι ψυχαγωγία. Όμως μια ενημερωτική εκπομπή πρέπει, κατ» εμέ, να έχει χιούμορ, αυτοσαρκασμό -απαραίτητα- και καλεσμένους από όλα τα πεδία της καθημερινότητας».

Π.Σ.: «Φυσικά, γιατί απλώς μιλάμε για πρωί Σαββάτου και Κυριακής. Επίσης, όλα μπορούν να ειπωθούν και με χιούμορ και με καλή διάθεση. Μην ξεχνάτε ότι η τηλεόραση είναι κατά βάση ψυχαγωγικό μέσο. Όλα χωράνε λοιπόν στην κατάλληλη δοσολογία., χωρίς βέβαια, να αλλοιώνεται ο πυρήνας της εκπομπής που είναι ενημερωτικός», είπαν στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ