ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Πανηγύρισε ο… Ολυμπιακός


Σε μία επική «μονομαχία» στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσέφεραν απίστευτο θέαμα και ένα συγκλονιστικό ματς, το οποίο… πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, καθώς με το τελικό 2-2, βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της Superleague.

Τι ματσάρα έγινε στο ΟΑΚΑ! Το ντέρμπι των Δικεφάλων εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών, καθώς είχε τα πάντα, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ και να έχουν χαμένο πέναλτι, δοκάρι και δεκάδες ευκαιρίες, πριν μείνουν τελικά στο 2-2, με την Ένωση να έχει δει και γκολ της να ακυρώνεται ως οφσάιντ.Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ «πίεσε» ψηλά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, «χτυπώντας» στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης. Το σχήμα με τη «ζώνη» τριών αμυντικών δεν λειτούργησε καθόλου για την ομάδα του Κωστένογλου και οι παίκτες του Φερέιρα έκαναν… πάρτι, βγάζοντας διαρκώς κάποιον σε θέση για γκολ.

Στο 5′ ο Σβιντέρσκι πέρασε και τον Μπάρκα, αλλά θέλησε να σιγουρέψει το γκολ και αντί να πλασάρει σε κενή εστία από διαγώνια θέση, γύρισε στον Μπίσεσβαρ, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 12′ ο Πολωνός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά 4 λεπτά μετά, ο Εσίτι έβγαλε τον Γιαννούλη ολομόναχο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και αυτός γύρισε στον Σβιντέρσκι για να σκοράρει αυτός σε κενή εστία για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε όμως και μετά το γκολ να «απειλεί» την ΑΕΚ, η άμυνα της οποίας «πελαγοδρομούσε» πια. Στο 19′ ο σκόρερ και στο 21′ ο Σβιντέρσκι δεν κατάφεραν όμως να μετουσιώσουν σε γκολ δύο τεράστιες ευκαιρίες για την ομάδα τους, η οποία όμως κέρδισε πέναλτι στο 24′.

Περισσότερα σε λίγο…

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ