Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ. “Ξεκάθαρη κλοπή, ανεπιθύμητος ο Ψαριανός”

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα παράπονα της για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη. Για κλοπή κάνουν λόγο οι «ασπρόμαυροι», οι οποίοι χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο τον Αλέξανδρο Ψαριανό.

Ο διαιτητής Ψαριανός είναι αυτός που σφύριξε φάουλ του Τσόχλα στον Μποχωρίδη στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον αρχηγό του Άρη να ευστοχεί σε μία βολή και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Μετά από πολλά χρόνια και εκατοντάδες αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη κι επειδή προφανώς η σιωπή μας έχει εκληφθεί εσφαλμένα ως αδυναμία, αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτή την ανακοίνωση από σεβασμό στην προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ, την ιστορία του και τον φίλαθλο κόσμο του.

Αφορμή είναι η πρωτοφανής αντιμετώπιση της ομάδας μας από το διαιτητικό τρίο στο σημερινό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, η οποία γύρισε πολλά χρόνια πίσω το Ελληνικό μπάσκετ.

Δεν στεκόμαστε ούτε στην άνιση κατανομή των φάουλ και των βολών (34-13), ούτε στην αγωνιώδη προσπάθεια να ανακαλυφθεί αντιαθλητικό φάουλ 42 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της παράτασης, σε μία κλασική και ορατή διά γυμνού οφθαλμού περίπτωση απλού φάουλ, αλλά στη φάση που έκρινε τον νικητή του αγώνα.

Οι φίλαθλοι όλης της χώρας έγιναν μάρτυρες, μίας ξεκάθαρης κλοπής από ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία, ούτε τον ιδρώτα και την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών και των προπονητών των δύο ομάδων και θέλησαν να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Έκριναν το αποτέλεσμα με την ανακάλυψη ενός ανύπαρκτου φάουλ 2,7 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της παράτασης κι ενώ η υποδειγματική και καθόλα νόμιμη άμυνα του αθλητή μας Τσόχλα θα διδάσκεται στο εξής στα σεμινάρια μπάσκετ.

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Ψαρριανός αντιλαμβάνεται ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος στους αγώνες του ΠΑΟΚ ή ότι θα ήταν καλό για το ίδιο το άθλημα να μην περιμένει τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας και να αποχωρήσει από τη ενεργό δράση.

Περιμένουμε όμως από τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ταυτόχρονα κάνουμε σε όλους γνωστό, πως δεν πρόκειται στο εξής να μείνουμε απαθείς και σιωπηλοί σε καμία αδικία σε βάρος μας ή σε συμπεριφορές που υποδηλώνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ιστορία της ομάδας μας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ