Έρωτας Μετά: Το όπλο, ο ξυλοδαρμός και οι απειλές (photos)

Έρωτας Μετά: Καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές στη σειρά του Alpha.

Ο Γιώργος και η Νόρα συνεχίζουν την ερευνά τους στην περιοχή του ατυχήματος προκειμένου να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα. Οι δυο τους, όμως, βρίσκουν ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο μέχρι στιγμής μέσα στο ποτάμι. Ένα περίστροφο. Αυτό είναι αρκετό για να τους πείσει πως στην υπόθεση πρέπει να βάλουν για τα καλά την παράμετρο της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα, τη δική του έρευνα κάνει και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο πα­ρελθόν του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου, Ηλία. Μάλιστα, ο ίδιος προτεί­νει στη λογίστρια «Ολγα συνεργασία με αντάλλαγμα, προκειμένου να τον παγιδεύσει.

Παράλληλα, η ξαφνική επίσκεψη της φίλης της «Αννας, Κικής, βάζει τον Χρήστο σε υποψίες και του δίνει το κίνητρο να ξεκινήσει δική του έρευνα. Πίσω στο παρελθόν, η ημέρα για τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας φτάνει. Δεν είναι, όμως, όπως την περίμενε, καθώς πυροδοτεί­ται μια σειρά από νέες συγκρούσεις. Η Αντιγόνη κοντράρεται με τη Μάγδα για τον Λύσανδρο, ενώ ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει πως η Ηλέκτρα του είπε ψέματα για δεύτερη φορά και συγκρούονται. Ωστόσο, και η Ηλέκτρα μαθαίνει πως της έκρυψε το διαζύγιο των γονιών του.

Η Όλγα το πρόσωπο-κλειδί

Ο Γιώργος πηγαίνει ξανά στην εταιρεία προκειμένου να βρει κι άλλα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν. Στο πάρκινγκ, όμως, βρίσκει έκπληκτος τον Ηλία άσχημα χτυπημένο. Του δίνει τις πρώτες βοήθειες και τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Τα» τραύματα του Ηλία οδηγούν στο συμπέ­ρασμα πως κάποιος επιχείρησε να τον εκφοβίσει και η υπόθεση παίρνει ακόμη μία φορά διαφορετική τροπή.

Η εμπλοκή του Αποστόλη στην υπόθεση

Η συνάντηση του Χρήστου με τον Αποστόλη έχει άσχημη κατάλη­ξη. Οι δυο τους εξαπολύουν απειλές ο ένας στον άλλο και ο πρώ­τος φεύγει από το χωριό σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα, αναγκά­ζεται να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια, η οποία και τον περι­θάλπει στο σπίτι της.

Ταυτόχρονα, ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να ερευνά σε βάθος το παρελθόν της «Ολγας καθώς είναι σίγουρος πως κρύβει σημαντικά στοιχεία τόσο για τον Κωνσταντίνο όσο και για την εταιρεία.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here