Αποκλειστικό: MasterChef: Η μεγάλη ανατροπή! Τα γυρίσματα και το νέο πρόσωπο-έκπληξη


MasterChef: Ο νέος κύκλος του show μαγειρικής του star channel βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και όλα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν σκοπό να παρουσιάσουν ένα show διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα βλέπαμε.

Το MasterChef έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του καναλιού, αφού το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί κάθε κύκλο σχεδόν εμμονικά, πράγμα που το καθιστά σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά formats των τελευταίων χρόνων.

Αυτό είναι κάτι που αδιαμφισβήτητα ικανοποιεί τα στελέχη του σταθμού, όπως και την ομάδα που «τρέχει» το μαγειρικό show, και κάθε νέος κύκλος αποτελεί μια νέα πρόκληση για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο νέος κύκλος, λοιπόν, αναμένεται να έχει εκπλήξεις και αέρα ανανέωσης και το gossip-tv.gr σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Τα δεδομένα μας είναι ότι η πρεμιέρα του show είναι προγραμματισμένη για το β’ μισό της σεζόν, ότι κριτές του show είναι ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ότι σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε την αποκλειστική πληροφορία μας ότι οι auditions ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου από τη Λεμεσό της Κύπρου, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα η αναζήτηση επίδοξων σεφ γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Oι τρεις κριτές του showOι τρεις κριτές του showΤώρα ας περάσουμε στο παρασκήνιο!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, κάθε χρόνο η ομάδα της παραγωγής του μαγειρικού show κάνει castings για την ανεύρεση τέταρτου κριτή, κάτι που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε, αφού σε κάθε κύκλο του show βλέπαμε μόνο τους τρεις γνωστούς κριτές.

Τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τέταρτο πρόσωπο στην επιτροπή, δίχως όμως να αναφέρουν ότι αυτό ήταν κάτι που «έπαιζε» σε κάθε κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαν βρει τον τέταρτο κριτή που επιθυμούσαν να είναι στην επιτροπή.

Ήδη έχουμε δει να δημοσιοποιούνται τρία πρόσωπα που έχουν περάσει από casting και συγκεκριμένα έχει γίνει λόγος για τον Απόστολο Τραστέλη, τον Αθηναγόρα Κωστάκο και τον Βασίλη Μουρατίδη.

Όμως, εμείς σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά την είδηση που θα φέρει την ανατροπή στο νέο κύκλο!

Ο τέταρτος κριτής που οι ιθύνοντες του MasterChef σκέφτονται να εντάξουν δεν είναι μάγειρας!

Η αποκάλυψη στο παρακάτω φωτογραφικό album…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ