Βίντεο – ΣΟΚ: Η στιγμή που πέφτει νεκρός ο φίλαθλος στην Καλαμαριά


Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο ενός φιλάθλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος έχασε την ζωή του από μια… παρεξήγηση στην εξέδρα.

Ένα video – ντοκουμέντο του flashnews.gr προκαλεί σοκ, και αποτυπώνει το πώς ένας άνθρωπος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Στο video, καταγράφεται καρέ – καρέ το μοιραίο περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε, όπως φαίνεται, με τον 71χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με τον επίσης συνομήλικο του από την Καλαμαριά.

Ο 71χρονος φαίνεται να βαδίζει προς τις κερκίδες όταν έρχεται από πίσω του ένας άλλος και τον σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του, πτώση που αποδείχτηκε μοιραία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και έσπευσαν στο σημείο όπου είχε πέσει, ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Συνελήφθη ο οπαδός

Με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε μία σύλληψη μετά το μοιραίο συμβάν, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε την λύπη του μέσω του Twitter, τονίζοντας ότι «ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία και όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών».

Παράλληλα ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του 71χρονου.

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Χανίων

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Χανιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της «στην οικογένεια του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας. Ας είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στα γήπεδα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ