Ξεπέρασε και τον Ντόνσιτς το νέο “wonder kid” της Ρεάλ Μαδρίτης. – video


Το όνομα του Ουσμάν Γκαρούμπα έχει ήδη αρχίσει να γίνεται το πιο «καυτό» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον νεαρό φόργουορντ – σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης να «σπάει» και το ρεκόρ του Λούκα Ντόνσιτς ως ο νεότερος με double double στην ACB.

Ο Λούκα Ντόνσιτς πρωτοεμφανίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης στα 17 του χρόνια και αφού «τρέλανε» την Ευρώπη μετακόμισε στο NBA, για να βγει άνετα Rookie της σεζόν και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Κι όμως, ο Ουσμάν Γκαρούμπα δείχνει ακόμη καλύτερο και έχει ήδη ξεπεράσει τον Σλοβένο στους πρώτους του αριθμούς με τη φανέλα των «μερένγκες», αφού σε ηλικία 17 ετών και έξι μηνών, τελείωσε τον αγώνα κόντρα στη Μούρθια με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας νέο ρεκόρ στη Liga Endesa.

Πιο συγκεκριμένα έγινε ο νεότερος παίκτης της ισπανικής λίγκας που έκανε double – double, με καλύτερες επιδόσεις από τον Λούκα Ντόντσιτς (17 ετών, 9 μηνών) και τον Ρίκι Ρούμπιο (18 ετών, τριών μηνών), που είχαν τα ηνία μέχρι να εμφανιστεί το νέο wonder kid της «Βασίλισσας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ