8 λέξεις: Ο εκβιασμός, η επίθεση και το ερωτικό μήνυμα που θα φέρει τα πάνω – κάτω (photos)


8 λέξεις: Οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ θα είναι συγκλονιστικές και σήμερα 30 Σεπτεμβρίου.

Τι θα δούμε σήμερα στα επεισόδια 27+28;

Η Ηλιάνα ζητάει διαζύγιο από τον Μιχαήλ, αυτός όμως την κρατάει στο χέρι και την εκβιάζει με κάτι πολύ σημαντικό που δεν της επιτρέπει να τον πιέσει περισσότερο. Στο μεταξύ, η Εύα δείχνει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον Νικηφόρο….

Ο Σπύρος κάνει μια πρόταση στην Ιφιγένεια, θέλοντας έτσι να έρθουν πιο κοντά… η αντίδρασή της όμως, τον αφήνει στα κρύα του λουτρού!

Παράλληλα, ο Οδυσσέας μαζί με την Ηλιάνα καταστρώνουν σχέδιο για τη μεγάλη έξοδο!

Ο Αλέκος λέει το λάθος πράγμα στη Ναυσικά κι αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη τον «τελειώνει».

Ο Φοίβος παίρνει εντολές για να εξουδετερώσει έναν καινούριο στόχο… Ο Μιχαήλ δεν δείχνει να κάνει πίσω και η Ηλιάνα νιώθει πιο εγκλωβισμένη από ποτέ…

Ηλιάνα και Μιχαήλ έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους και η Ηλιάνα καταλαβαίνει ότι πρέπει να ρίξει τους τόνους και να υποχωρήσει, προκειμένου να μην υποψιαστεί ο Μιχαήλ το σχέδιο που προετοιμάζουν με τον Οδυσσέα.

Όμως η Ηλιάνα δεν πρόκειται να ησυχάσει, αφού μια ξαφνική επίθεση που δέχεται από έναν άγνωστο άντρα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, της επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιου άγνωστου εχθρού.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά κάνει παράπονα στον Μιχαήλ που δεν κάλεσε τον Οδυσσέα σπίτι του και από την απάντηση του Μιχαήλ καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά του αισθήματα για τον αδερφό του.

Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα πηγαίνει για μια ακόμα φορά να συναντήσει τον Οδυσσέα πριν αυτός φύγει για Κέρκυρα. Η Σμαράγδα εξακολουθεί να συναντιέται με τον Λουκά και μια ζεστή σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους, την ίδια ώρα που ο Άκης γίνεται έξαλλος από τις συχνές απουσίες της.

Τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή, όταν η Έρση θα διαβάσει στο κινητό του Οδυσσέα, ένα ερωτικό μήνυμα που του έχει στείλει η Ηλιάνα…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ