Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μετά την πρεμιέρα! Τα λουλούδια και η ευχή (photos)


Ελένη: Σε κλίμα ενθουσιασμού αλλά και συγκίνησης για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. 

Η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της καλωσόρισε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια τη στηρίζουν στην τηλεοπτική της καριέρα και είπε: «Φέτος δε νιώθω άγχος. Νιώθω συγκίνηση. Νιώθω μία γλυκιά προσμονή… Με το καλό να ξεκινήσουμε με το δεξί…» είπε και αμέσως καλωσόρισε στο πλατό την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ αμέσως μετά πήγε στο πάνελ της και χαιρέτησε έναν έναν τους συνεργάτες της, παλιότερους και νέους.

Η ροή της εκπομπής της συνεχίστηκε κανονικά με την ίδια την Ελένη να λάμπει μέσα στο υπέροχο σύνολο που είχε επιλέξει για την πρεμιέρα. Φορούσε ένα ιβουάρ πουκάμισο το οποίο είχε συνδυάσει με chigarette μαύρο παντελόνι γνωστού οίκου μόδας του εξωτερικού. Το σύνολό της συμπλήρωνναν οι υπέροχες γόβες της που έφεραν και εκείνες την υπογραφή κορυφαίου σχεδιαστή του εξωτερικού.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη φανερά συγκινημένη αλλά και ανακουφισμένη που όλα είχαν πάει καλά στη σημερινή πρεμιέρα της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα πλατό με τους συνεργάτες της.

Η όμορφη παρουσιάστρια κρατούσε μία υπέροχη ανθοδέσμη στα χέρια που σίγουρα σήμαινε πολλά για εκείνη όμως δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο αποστολέας. Στις λεζάντες των φωτογραφιών η Ελένη υποσχόταν αλλά και ευχόταν συγχρόνως απευθυνόμενη στους τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς φίλους της να περάσουν μαζί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ