Χαμός στη Χαλκίδα: Μεθυσμένος έσπειρε πανικό – Δείτε τι έγινε


Σύλληψη ζευγαριού για αντιποίηση αρχής και άλλες παραβάσεις…

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε την Κυριακή νωρίς το πρωί στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα επί της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Λεπούρων.

Σύμφωνα με καταγγελία 20χρονου οδηγού σε εκείνο το σημείο αναγκάστηκε να σταματήσει υπακούοντας σε ηχητικό σήμα (σειρήνα αστυνομίας) από έτερο όχημα το οποίο οδηγούσε 37χρονος και ανήκε στην 33χρονη συνοδηγό.

Το ζευγάρι παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί στον 20χρονο και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Ο νεαρός οδηγός πράγματι συμμορφώθηκε και ακολούθησε με το όχημα του, το όχημα των κατηγορουμένων, οι οποίοι λίγο πριν την άφιξη τους στο Αστυνομικό Τμήμα, ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση!

Φυσικά ο 20χρονος κατήγγειλε αμέσως το απίστευτο περιστατικό και αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας ξεκίνησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των κατηγορουμένων. Στον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ηχητική συσκευή – σειρήνα – αλλά και μία μεταλλική ράβδος.

Το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία της αντιποίησης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Πηγή: lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ