Έρχεται συνάντηση της Super League 2 με ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.


Προσπάθεια να λυθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2 θα γίνει στη συνάντηση που θα υπάρξει με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους των δύο πρώτων κατηγοριών, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ με θέμα τα τηλεοπτικά της Super League 2.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για το θέμα από τις ομάδες, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή», αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αρμόδιος για να πάρει μια απόφαση σχετική με το ζήτημα.

Το «χρυσό» προσύμφωνο Βασιλειάδη που οκταπλασίαζε για την ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της… Β’ Εθνικής!

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του κ. Αυγενάκη θα υπάρξει άμεσα ραντεβού της διοργανώτριας αρχής της Superleague 2 με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να υπάρξει λύση, στο θέμα των τηλεοπτικών της κατηγορίας.

“Να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την γρήγορη ανταπόκριση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ανοίξαμε την ατζέντα του ποδοσφαίρου που απασχολεί γενικά τη νεοσύστατη κατηγορία της Super league 2, εκφράσαμε τις απόψεις μας στον υφυπουργό. Πάντα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, μας άκουσε, θεωρώ ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό, ανταλλάξαμε απόψεις και με την παρέμβαση τη δική του θα γίνει άμεσα μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί μια λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βήματα περαιτέρω», σχολίασε ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Θυμίζουμε πως η πρόταση της ΕΡΤ είναι για “ψαλίδι” 60% σε σχέση με τα όσα είχαν συμφωνηθεί ενώ η πλευρά των ομάδων αντιπροτείνει 20% για όσες ανέβηκαν ή συνεχίζουν από πέρσι στην κατηγορία και 12% για τις τρεις που υποβιβάστηκαν (Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ