Φρίκη: Ο «κασκαντέρ» του Μπραντ Πιτ κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε την φίλη του


Μια φριχτή δολοφονία διέπραξε ένας κασκαντέρ στην Βρετανία. Η υπόθεση συγκλονίζει…

Ο 32χρονος Kirill Belorusov, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το theguardian.com, στραγγάλισε την κοπέλα του, Laureline Garcia-Bertaux, 34 ετών και στην συνέχεια την έθαψε στον κήπο του σπιτιού της.

Η Scotland Yard κυκλοφόρησε το βίντεο των τελευταίων ωρών της με τον Bolurusov, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας δείπνησε μαζί της σε πολυτελές εστιατόριο και στην συνέχεια γύρισαν μαζί με το λεωφορείο και όπως φαίνεται της κρατούσε συνεχώς το χέρι.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Την επόμενη μέρα πήγαν για ψώνια για τα κατοικίδιά τους, ενώ της είπε πως βρήκε νέο σπίτι στο Νότιο Λονδίνο για εκείνη και πως θα την βοηθούσε στην μετακόμιση.

Αλλά το ίδιο βράδυ την σκότωσε με ένα καλώδιο που πέρασε στον λαιμό της. Μετά από αυτό μάλιστα, πήγε να… παρακολουθήσει πορνό στο διαμέρισμά της και να στείλει μηνύματα στους φίλους της από το κινητό της ώστε να καλύψει την δολοφονία.

Ο 32χρονος νέος ισχυρίζεται ότι όταν δούλευε ως κασκαντέρ είχε ντουμπλάρει τον σταρ του Χόλιχουντ Μραντ Πιτ στην ταινία World War Z. Ωστόσο στην ιστοσελίδα IMDb ενώ αναφέρονται τα ονόματα 148 κασκαντέρ δεν υπάρχει το δικό του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ