Αντετοκούνμπο: Απογοητευμένος, αλλά… “Δεν έχω τελειώσει με την Εθνική Ελλάδας”


Δεν μπόρεσε να πετύχει όσα ήθελε στο Μουντομπάσκετ της Κίνας με την Εθνική Ελλάδας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως δηλώνει πως… έχει ακόμα μέλλον στη “Γαλανόλευκη”.

Αν και εξέφρασε την απογοήτευση του από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του στη “Γαλανόλευκη”.

Ο “Greek freak” δέχθηκε ερώτηση για την Εθνική στη media day των Μπακς και τόνισε: “Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μάς κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι της άποψης πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι όμορφο να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Όλα είναι εμπειρίες, που χρησιμοποιείς για την επόμενη φορά. Σίγουρα πάντως, δεν έχω τελειώσει με την Εθνική!”

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ότι θα παίξει και πάλι συμπαίκτης με τον αδερφό του, Θανάση (για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13 που ήταν μαζί στον Φιλαθλητικό): “Από εκεί που ξεκινήσαμε, στο σημείο που είμαστε τώρα, είναι ένα υπέροχο όνειρο. Ένα μοναδικό ταξίδι”.

Τέλος, ο ηγέτης των Μπακς ερωτήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται για εκείνον το επόμενο καλοκαίρι: “Νομίζω ότι είναι ασέβεια προς τους συμπαίκτες μου, να μιλάω για τη free agency και τι πρόκειται να κάνω”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ