To κορίτσι του «Τροχού της τύχης» είναι ερωτευμένο – Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της (photos)


Παρά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, το κορίτσι του «Τροχού της τύχης», Βάλια Χατζηθεοδώρου, είναι ερωτευμένο με τον επιχειρηματία Σταμάτη Γκαρώνη.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ένα φρέσκο πρόσωπο που εμφανίστηκε στο φετινό πρόγραμμα του Star, έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Η ξανθιά καλλονή, που βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της τύχης» αντικαθιστώντας την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, είναι ένα νέο κορίτσι που ασχολείται με τον χώρο της μόδας, ενώ έχει ενεργό ρόλο στα social media ως influencer και brand ambassador.

Και μπορεί να υπήρχε η φήμη για σύντομο ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αφού η όμορφη Βάλια δεν είναι διαθέσιμη στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Σταμάτη Γκαρώνη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Ερωτευμένοι σε ταξίδι τουςΕρωτευμένοι σε ταξίδι τους

Σύμφωνα με τη Real, oι δυο τους συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια μαζί και όσοι τους γνωρίζουν εύχονται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και ζουν σε έντονους επαγγελματικούς ρυθμούς προσπαθούν να κρατούν τις ισορροπίες στην προσωπική τους ζωή. Τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε σπίτια φίλων ή κάνοντας ταξίδια, αφού και οι δύο λατρεύουν να γνωρίζουν καινούργια μέρη. Μέχρι τώρα η Βάλια και ο Σταμάτης έχουν ταξιδέψει μαζί στη Βιέννη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στη Βενετία, ενώ στη λίστα τους έχουν ακόμα πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Προς το παρόν, παραμένουν απορροφημένοι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και ειδικά η Βάλια έχει εστιάσει αυτή την περίοδο στη συμμετοχή της στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Star, που είναι για εκείνη μια καινούργια πρόκληση. Στο νέο αυτό βήμα της την υποστηρίζει και τη βοηθά και ο σύντροφος της ο οποίος καμαρώνει για την πορεία της, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες. Οι ίδιες πηγές μάλιστα, αναφέρουν ότι προτεραιότητα και των δύο είναι να σταθεροποιήσουν την επαγγελματική τους ζωή και στη συνέχεια να εξετάσουν το ενδεχόμενο της εξέλιξης και στα προσωπικά τους παίρνοντας την απόφαση της επισημοποίησης.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ