Υπόθεση «βιασμού» Κύπρος: Νέες αποκαλύψεις – Τι δείχνει το βίντεο που βρέθηκε σε κινητό Ισραηλινού


«Καίνε» – σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ – την 19χρονη Βρετανίδα τα στοιχεία που έχουν οι αρχές σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού που η ίδια κατήγγειλε από 12 Ισραηλινούς. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από βίντεο που βρέθηκε σε κινητό τηλέφωνο ενός εκ των Ισραηλινών η Βρετανίδα κάνει συναινετικό σεξ.

 

Ένα βίντεο που βρέθηκε σε κινητό τηλέφωνο ενός εκ των 12 Ισραηλινών μετέτρεψε την νεαρή γυναίκα από θύμα σε κατηγορούμενη, για ψευδή καταγγελία και δημόσια βλάβη.

Σε αυτό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cyprustimes.com, φαίνεται η 19χρονη να κάνει συναινετικό σεξ με έναν Ισραηλινό και οι υπόλοιποι να βρίσκονται γύρω από το κρεβάτι και να παρακολουθούν.

Το βίντεο κατέδειξε ότι δεν υπήρξε βιασμός, κάτι που συνεχίζει να αμφισβητεί η ίδια και η υπεράσπιση της, υποστηρίζοντας πως η Αστυνομία θέλησε να την μετατρέψει σε κατηγορούμενη.

Επεισόδιο πανικού υπέστη η 19χρονη Βρετανίδα

Επιπλέον, σύμφωνα με το philenews.com, ενώπιον της μοναδικής κατηγορίας για δημόσια βλάβη λόγω ψευδούς κατάθεσης για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς, παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου η 19χρονη Βρετανίδα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η 19χρονη υπέστη επεισόδιο πανικού στο άκουσμα από τον δικαστή ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί 15-16-17 Οκτωβρίου. Άρχισε να τρέμει και ξέσπασε σε λυγμούς.

AP_19275347004755.jpg

Η εκ των δικηγόρων της, κυρία Ρίτσα Πεκρή, ανέφερε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσά της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο στη Βρετανία και επιπρόσθετα η οικογένειά της έχει οικονομικά προβλήματα.

Ζήτησε να της επιτραπεί να επιστρέψει στη χώρα της, με τους ίδιους όρους που παραμένει μέχρι τώρα στην Κύπρο.

Η κατηγορούσα αρχή έφερε ένσταση και το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης της κατηγορούμενης. Λόγω μιας τελικής δικανικής έκθεσης 36 σελίδων, το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία ορίζοντας νέες δικάσιμους.

Έκανε, όμως, δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης της κατηγορουμένης, όπως παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού, αντί τρεις φορές την εβδομάδα, μόνο κάθε Δευτέρα.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, διαφάνηκε ότι πρόθεση των δύο Βρετανών δικηγόρων και της Κύπριας δικηγόρου της 19χρονης είναι να αποδείξουν ότι η πελάτισσά τους πιέστηκε από την κυπριακή Αστυνομία για να καταθέσει ότι ψευδώς κατήγγειλε τον βιασμό της. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο δικαστής επεσήμανε ότι αυτό που εξετάζεται ενώπιόν του η πρόκληση ή όχι δημόσιας βλάβης από την κατηγορούμενη.

Σήμερα, πρώτη μέρα της δίκης, κατέθεσαν τέσσερα μέλη της Αστυνομίας, που ασχολήθηκαν με τη λήψη καταθέσεων από την κατηγορούμενη και τους Ισραηλινούς. Όπως αναφέρθηκε, η Αστυνομία είχε κατάσχει τα κινητά τηλέφωνα 11 υπόπτων Ισραηλινών, ενώ από τα πέντε ανακτήθηκε υλικό σε σχέση με την υπόθεση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ