Κρήτη: «Μίλησαν» οι κατσούνες στη Γόρτυνα – Ένα άτομο στο νοσοκομείο


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας, όταν μετά τη διασκέδαση μια παρέα φίλων που έτρωγε και έπινε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας από τους εμπλεκόμενους να καταλήξει στα επείγοντα του νοσοκομείου με ανοιγμένο το κεφάλι.

Το περιστατικό το οποίο δεν έγινε εξ αρχής γνωστό καταγγέλθηκε στο apopsilive.gr από συγγενικό πρόσωπο του θύματος που δέχτηκε την πρωτοφανή σε αγριότητα επίθεση από δύο άτομα, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας εμφανίστηκε αργότερα έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο και το κεφάλι του με κουκούλα.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το πρωτοφανές σε αγριότητα επεισόδιο σημειώθηκε όπως μας καταγγέλθηκε, το περασμένο Σάββατο (28/9) γύρω στη μια μετά τα μεσάνυχτα έξω από ταβέρνα της περιοχής, στην οποία νωρίτερα διασκέδαζε μια παρέα φίλων.

Άγνωστο για ποιο λόγο και ενδεχομένως μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ η παρέα των φίλων άρχισε να τσακώνεται και να λογομαχεί έντονα. Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων βγήκε έξω από το μαγαζί και όλοι πίστεψαν ότι το επεισόδιο έλαβε τέλος.

Δυστυχώς, όμως, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε «οπλισμένος» με μαγκούρα και με τη συνδρομή ενός ακόμα ατόμου, το οποίο είχε καλυμμένο το κεφάλι και το πρόσωπό του με κουκούλα περίμεναν έξω από το μαγαζί το άλλο άτομο της παρέας και μόλις βγήκε του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με τις μαγκούρες.

Το θύμα αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι, στα χέρια και στην πλάτη, ενώ από το μένος των δραστών δεν γλίτωσε ούτε το αυτοκίνητο του θύματος, καθώς και σ’ αυτό ξέσπασαν τη μανία τους.

Αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν ενώ το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού διακομίστηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος, όπου και του έγιναν δέκα ράμματα στο κεφάλι. Μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση κατά του ενός από τους δύο δράστες, τον οποίο και κατονόμασε. Ο άλλος εμπλεκόμενος που φορούσε την κουκούλα αναζητείται από τις Αρχές, καθώς για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πάντως ο κατονομαζόμενος ως δράστης έχει και στο παρελθόν εμπλακεί σε περιστατικά και είναι γνωστός ταραξίας της περιοχής, καθώς έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι παρότι η εμπλοκή έγινε μέσα σε κατοικημένη περιοχή και παρότι το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο του θύματος έμεινε στο χώρο του συμβάντος μέχρι και την επομένη ημέρα, το περιστατικό αποσιωπήθηκε για κάποιες μέρες και κρατήθηκε «μυστικό».

Ωστόσο όπως μας είπαν συγγενείς του θύματος τέτοια περιστατικά τρομοκρατίας και ωμής βίας όχι μόνο δεν πρέπει να αποσιωπούνται αλλά επιβάλλεται να καταγγέλλονται εγκαίρως και να τυγχάνουν παραδειγματικής τιμωρίας οι πρωταίτιοι.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ