6 σημάδια που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα


Υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες σηματοδοτούν ότι δεν μας γουστάρει η εκάστοτε γυναίκα που διεκδικηθούμε; Ασφαλώς και υπάρχουν και ορισμένες από αυτές θα σας αποκαλύψουμε στο παρόν άρθρο.

Κάποιες φορές όταν φλερτάρουμε μια γυναίκα που μας αρέσει, παρατηρούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Με άλλα λόγια, βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς έτσι όπως τα φανταζόμασταν ή τα περιμέναμε. Κάπου εκεί αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σκέψεις του τύπου: «μήπως δεν της αρέσω;». Και πράγματι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι ίσως δεν ενδιαφέρεται;

Αποφεύγει να συναντηθείτε από κοντά
Όταν διαρκώς απορρίπτει τις προτάσεις που της κάνεις για να βγείτε προβάλλοντας δικαιολογίες, τότε ίσως αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα. Αν ενδιαφερόταν για σένα, τότε θα είχατε ήδη βγει και δεν θα έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Αποφεύγει να σε φιλήσει
Όταν έχεις κάνει ήδη απόπειρες να τη φιλήσεις, αλλά εκείνη δεν δείχνει… ανταπόκριση, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά.

Σου λέει ότι σε βλέπει φιλικά
Παρότι για πολλούς άνδρες αυτή η κουβέντα είναι σαφής και ξεκάθαρη, για κάποιους άλλους δεν είναι. Πολλοί την ερμηνεύουν ως «προσπάθησε περισσότερο να μου αλλάξεις τη γνώμη». Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει δυστυχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν την ελκύεις ερωτικά.

Σου λέει ότι έχει «κόλλημα» με κάποιον άλλον
Αυτός ο «άλλος» μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Μπορεί να είναι ένας πρώην της που δεν έχει ξεπεράσει ή κάποιος που γνώρισε πρόσφατα. Και σε αυτήν την περίπτωση ουσιαστικά σε βλέπει ως φίλο. Δεν εννοεί «προσπάθησε να συγκριθείς μαζί του για να δούμε εάν είσαι καλύτερος». Αυτό που πιθανότατα εννοεί είναι το εξής: «το μυαλό μου είναι αλλού, δεν θέλω να αφιερώσω χρόνο σε κανέναν άλλο».

Επενδύει ελάχιστο χρόνο μαζί σου
Όταν είναι κανόνας στην επικοινωνία σας το να αργεί χαρακτηριστικά να σου απαντήσει στα μηνύματά σου, τότε αυτό ίσως να σημαίνει ότι η παρουσία σου στη ζωή της δεν έχει τόση αξία για να ασχοληθεί εξίσου και εκείνη.

Επιμέλεια: Χάρης Μαυροκέφαλος, Φιλόλογος

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ