Κόκκινο Ποτάμι: Ιωάννης Παπαζήσης στο gossip-tv: Η αγωνία για τη σειρά και ο γιος του (exclusive)


Ο Ιωάννης Παπαζήσης πρωταγωνιστεί στην σειρά του Open tv «Το Κόκκινο Ποτάμι» και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το νέο του τηλεοπτικό βήμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός προσθέτει μια ακόμη τηλεοπτική παραγωγή στο βιογραφικό του, καθώς θα ενσαρκώσει τον Μίλτο στη σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη.

Ο Ιωάννης μας μίλησε για την απόδοση του έργου στη μικρή οθόνη, αλλά και για το τι απαιτείται προκειμένου να αποδοθεί σωστά ένα τόσο ευαίσθητο θέμα –όπως αυτό της Μικρασιατικής καταστροφής και της Γενοκτονίας των Ποντίων- στην τηλεόραση.

Παρουσίαση σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».Μανούσος Μανουσάκης-Αναστασία Παντούση-Ιωάννης Παπαζήσης

Το κοινό έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να το παρακολουθήσει κι έτσι ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας αν έχει αγωνία να δει την αποδοχή της σειράς, ενώ δεν δίστασε με ειλικρίνεια να εξωτερικεύσει το κύριο μέλημά του.

Εκείνος και η Βανέσσα Αδαμοπούλου έχουν αποκτήσει έναν γιο, κι όταν τον ρωτήσαμε για τη σχέση μπαμπά και γιου η χαρά του ήταν έκδηλη!

Τι θα κάνει ο ήρωάς του και πώς θα τον δουν οι τηλεθεατές;

Στο λιγοστό χρόνο που έχει ο Ιωάννης, λόγω των γυρισμάτων, τι κάνει και πώς επιλέγει να περνά τις ώρες του με τον γιο του;

Όσα μας είπε ο ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ