Αποκλειστικό: Οι πρώτες σκηνές από το μιούζικαλ Η Παριζιάνα! (video+photos)


Ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας την ερχόμενη Παρασκευή του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ «Η παριζιάνα» που ανεβαίνει στο θέατρο Μπρόντγουαιη, οι συντελεστές χάρισαν στους δημοσιογράφους όμορφες και πολύ διασκεδαστικές στιγμές από την παράσταση. 

Η σπουδαία μουσική κωμωδία, του Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με τον Αντώνη Λουδάρο, όχι μόνον να πρωταγωνιστεί αλλά να υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Στον ρόλο που είχαμε απολαύσει την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου θα δούμε την πολυτάλαντη Μπέσυ Μάλφα ενώ δίπλα στους δύο πρωταγωνιστές θα δούμε τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη και Γιάννη Κρητικό. Στον ρόλο του Ζωρζ ο Κώστας Μαρτάκης που θα τραγουδήσει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου. Φιλική συμμετοχή στην παράσταση έχει ο Πέτρος Ξεκούκης!

Guest star η μοναδική Έρρικα Μπρόγιερ, που θα πρωταγωνιστήσει και στη θεατρική μεταφορά της «Παριζιάνας», επιστρέφοντας στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια.

Οι χορογραφίες είναι του Αναστάση Δεληγιάννη, τα σκηνικά της Μαρίας Φιλίππου, τα κοστούμια της Ελένης Μπλέτσα ,οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη και ο σχεδιασμός προβολών του Γιάννη Ντουσιόπουλου.

Βοηθοί σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου, Τάσος Κοντόγιωργας.

Στο θίασο συμμετέχει επίσης μία πλειάδα νέων ηθοποιών: Δάφνη Μαρκάκη, Ελευθερία Κοντογεώργη, Μάρα Τζίμα, Μαριάννα Μαυριανού, Έφη Κιούκη, Σοφία Κρανιά, Άνθια Τρούμπουλου, Ιωάννα Πετσίνη, Χάρις Μερτίκα, Δήμητρα Βαρσάμου, Ιωάννα Μαρμάρου, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Πάνος Μαλακός, Νικόλας Γεωργανής, Άκης Δήμας.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου των συντελεστών της παράστασης όπου το κλίμα ήταν παρείστικο και πολύ δημιουργικό. Όλοι τους έδειχναν ιδιαίτερα συγκινημένοι από τη δουλειά που πρόκειται να παρουσιάσουν στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα από τη μουσικοχορευτική παράσταση η οποία είναι πράγματι εντυπωσιακή:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ