Ευκαιρία για… δουλειά στον Ολυμπιακό. Το μήνυμα του Μαρτίνς


Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ενόψει των προκριματικών του Euro 2020, ώστε να δουλέψει στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος στην επανέναρξη, όπως σημείωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς σε μήνυμά του στα social media.

Μπορεί υπάρχει «διάλειμμα» για όλους του συλλόγους λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων, αλλά αυτό δεν σταματά και τις προπονήσεις στο Ρέντη, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Παρά τις απώλειες των διεθνών, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να χάσει την ευκαιρία και σε μήνυμά του στο instagram σημείωσε τη συνέχεια των προπονήσεων ενόψει τον επόμενων στόχων της ομάδας. Η ανάρτηση του Μαρτίνς

«Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας».

View this post on Instagram

During this break for the national teams matches we keep on training, work on our routines and focus on the objectives. Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας. #olympiacos #teamwork #focus #training

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ