Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης


Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη συνεχίστηκε την Τετάρτη (09/10/2019) η έρευνα που διεξάγεται στον Άρειο Πάγο για τους αμφιλεγόμενους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis και τις καταγγελίες περί παρεμβάσεων στο έργο των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Το όνομα του Γιώργου Κουτρουμάνη ήταν ανάμεσα στα δέκα πολιτικά πρόσωπα που αρχικά είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας αλλά στη συνέχεια ως προς τον ίδιο, όπως και για άλλους, η σχετική δικογραφία μπήκε στο αρχείο.

Σήμερα, ο πρώην υπουργός Εργασίας κατέθεσε ως μάρτυρας ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρου Σοφουλάκη, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσουν ως μάρτυρες ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουτρουμάνης σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει καταγγείλει την προηγούμενη κυβέρνηση για στοχοποίησή του και έχει κάνει λόγο για διασυρμό του χωρίς στοιχεία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ