Άρης: “Ξεμούδιασμα” με τριάρα. Στον πάγκο ο Τερζής


Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε όμως κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Ευόσμου. Σκόρερ οι Τόνσο και Μαντσίνι για τους «κίτρινους».

Το πρωτάθλημα της Superleague έχει διακοπή εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων και ο Άρης βρήκε την ευκαιρία για «ξεμούδιασμα», σε φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στον Εύοσμο.

Οι «κίτρινοι» είχαν στον πάγκο τους τον Τερζή εν αναμονή της αντικατάστασής του από τον Ένινγκ, αλλά εμφανίστηκαν σοβαροί παρά και τον κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο. Πήραν έτσι μία άνετη νίκη με 3-1, με τον Τόνσο να πετυχαίνει δύο γκολ μέχρι το 32′ και τον Μαντσίνι να ανεβάζει το δείκτη το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν είχαν ισοφαρίσει το σκορ με τον Ναζίμ στο 11ο λεπτό. Οι συνθέσεις στο Άρης – Απόλλων Λάρισας

Άρης: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε, Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62’ Μπακουτσής)

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος, Μπαστακός (79’ Σιφναίος), Νύκταρης (56’ Νούσιος), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (56’ Μπιμάι).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ