Kαυγάδισε με τον πρώην της, τον μαχαίρωσε και τράβηξε σέλφι να το δουν οι φίλες της (pic)


Μια γυναίκα στη Σιβηρία μαχαίρωσε τον πρώην της μετά από καυγά και αντί να καλέσει ασθενοφόρο τράβηξε μια σέλφι την ώρα που εκείνος αιμορραγούσε. Στη συνέχεια έστειλε τη φωτογραφία στις φίλες της για να μάθουν για το συμβάν!

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας, όπως δημοσιεύει το RT. Πριν το μαχαίρωμα του άνδρα προηγήθηκε καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Η 25χρονη Όλγα κατέθεσε πως ο πρώην σύντροφός της, Όλεγκ, όντας μεθυσμένος προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Στην προσπάθειά της να προστατευθεί, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

«Μαχαίρωσα τον άντρα μου. Νομίζω πως είμαι ένα τέρας», έγραψε η 25χρονη στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία που έστειλε. Στη συνέχεια λογικεύτηκε και τελικά κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά και την Αστυνομία. Η Όλγα συνελήφθη και αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ δεν έχασε την επιμέλεια της δύο ετών κόρης της, καθώς οι αρχές έκριναν πως ήταν σε νόμιμη άμυνα.

Ο πρώην σύζυγός της επέζησε μετά από νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Χρήστες των social media σχολιάζουν πως το πραγματικό θύμα της ιστορίας είναι το μικρό κορίτσι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ