ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Βιεϊρίνια. Αγωνίστηκε κόντρα στην Κ19


Μετά από μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας για ένα ημίχρονο στο εσωτερικό φιλικό του ΠΑΟΚ με την ομάδα Κ19 του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο αρχηγός είναι εδώ! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πάτησε ξανά χορτάρι έστω και σε φιλικό αγώνα, αγωνιζόμενος για 45 λεπτά στην αναμέτρηση της πρώτης ομάδας με τους Νέους της κάτω των 19 ετών.

Ο Πορτογάλος επιθετικός επιστρέφει από τον τραυματισμό του στο τέλος της περασμένης σεζόν, οπότε και υπέστη ρήξη χιαστών στη Λάρισα, μετρώντας πια αντίστροφα για την επάνοδό του και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του. Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Φιλική μάχη με την Κ19 περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (10.10) για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκμεταλλεύτηκε το φιλικό παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα, προκειμένου να κάνει διάφορες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, με την αναμέτρηση να έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έβγαλε και ο Χοσέ Μαουρίσιο, που βρίσκει σταδιακά ρυθμό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Κρέσπο έμειναν εκτός για προγραμματισμένη αποφόρτιση, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (11.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ