Euroleague: “Βόμβα” από τον Ερυθρό Αστέρα. “Καθήλωσε” τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς – videos


Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Ερυθρός Αστέρας έριξε… βόμβα στη Euroleague, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς και του Σλούκα με 68-56. Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τη Μπάγερν Μονάχου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κρατώντας σε πολύ χαμηλό σκορ την Φενέρμπαχτσε, ο Ερυθρός Ατέρας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 68-56 στη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, κάνοντας «σεφτέ» στη σεζόν.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς είχε ως πρωταγωνιστές τον Μπράουν με 13 πόντους, αλλά και τους δύο… Έλληνας, τον Στράτο Περπέρογλου και τον Τζέιμς Γκιστ με 11 πόντους. Οδήγησε μάλιστα την ομάδα του Ομπράντοβιτς στη δεύτερη ήττα σε δύο αγώνες μετά την πρεμιέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Τούρκους να έχουν τον Ντε Κολό με 19 πόντους, αλλά τον Σλούκα να μένει στους 6 πόντους με 1 ασίστ σε 20 λεπτά.

Στο άλλο ματς που προηγήθηκε, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 79-68 χάρη στον εξαιρετικό Κλάιμπερν που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τους «Βαυαρούς» ο Μονρό έκανε «πάρτι» κάτω από τα καλάθια με double doube (17 πόντους, 10 ριμπάουντ).

Περισσότερα σε λίγο…

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ