Ολυμπιακός – Βαλένθια LIVE: Για τη 2η αγωνιστική της Euroleague


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βαλένθια στο ΣΕΦ, για τη δεύτερη αγωμιστική της Euroleague.
Ψάχνουν να βρουν… σφυγμό οι «ερυθρόλευκοι», μετά το «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Μπλατ και την ήττα στην έδρα της Βιλερμπάν.
Πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς για τους Πειραιώτες στο… ανανεωμένο –λόγω CUBE- Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να… ανακάμψει, μετά την δύσκολη προηγούμενη εβδομάδα που πέρασε, με την ήττα στην έδρα της Βιλερμπάν, για την πρεμιέρα της Euroleague και το «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Μπλατ που ακολούθησε.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ την Βαλένθια με στόχο την πρώτη τους νίκη στην Euroleague, αλλά και να προσφέρουν στους φίλους τους έναν λόγο αισιοδοξίας για την συνέχεια.

Στο πρώτο του επίσημο εντός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κεστούτις Κεμζούρα, πρώην βοηθού του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή στις αναμετρήσεις του με τη Βαλένθια μετρώντας επτά νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις. Μάλιστα η μοναδική του ήττα ήταν στον Κορυδαλλό πριν από 16 χρόνια.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Το ΣΕΦ έχει ανανεωθεί, αφού στον «ουρανό» του υπάρχει πλέον ένα CUBE που δίνει μια εικόνα.. ΝΒΑ στο κλειστό.

Η Βαλένθια, που στην πρεμιέρα γνώρισε την συντριβή με 96-71 από την ΤΣΣΚΑ μέσα στο «σπίτι» της, ψάχνει επίσης αντίδραση. Ο Ζάουμε Πονσαρνάου δεν υπολογίζει στον Λουί Λαμπεϊρί, καθώς υπέστη ένα τράβηγμα στον προσαγωγό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Φινλανδός Πέτρι Μάντιλα και ο Γάλλος Ζοζέφ Μπισάνγκ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ