Ζέτα Μακρυπούλια: Η ατάκα της που μας «τρέλανε» – Τι είπε για τη διατροφή της; (photos)

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει καλή σχέση με τον χρόνο και παραδέχεται ότι δεν είναι «στρατιώτης» ώστε να επιτυγχάνει το αποτέλεσμα που θέλει για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η αγαπημένη ηθοποιός παρουσιάστρια μιλά επίσης για τον μεγαλύτερο φόβο της, ενώ ακόμη αποκάλυψε και ποιος είναι ο στόχος της.

«Με τον χρόνο δεν έχω καταφέρει να έχω μια καλή σχέση». Και όμως εκείνος δείχνει πως έχει άριστη σχέση μαζί σου. Τον φοβάσαι;

«Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που λέτε, όμως δεν εννοούσα ότι δεν μου αρέσει ο χρόνος που περνά από πάνω μου, οι ρυτίδες , ή η φθορά. Αυτό είναι το αναμενόμενο. Δεν έχω καταφέρει να έχω καλή σχέση με τον χρόνο υπό την έννοια ότι άλλες φορές τον «θεωρώ δεδομένο και τον αφήνω να περνάει, χάνοντας στιγμές που θα μπορούσα να είχα αξιοποιήσει, και άλλες δεν μου φτάνει για να κάνω πράγματα που έχω ανάγκη. Ο στόχος μου είναι να ζω το «τώρα», γιατί στην ουσία μόνο αυτός ο χρόνος υπάρχει».

Ζέτα Μακρυπούλια

Είσαι αυτό που λέμε «στρατιώτης» στο κομμάτι του wellness (άσκηση, υγιεινή διατροφή κ.λπ.), ώστε να επιτυγχάνεις το αποτέλεσμα που θέλεις για την εξωτερική σου εμφάνιση;

«Μπορεί να είμαι «στρατιώτης» στη δουλειά, αλλά όχι και στη γυμναστική, στη διατροφή κ.λπ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν, αλλά δυσκολεύομαι, βαριέμαι. Επίσης, από πολύ μικρή δεν τρώω τηγανητά, οπότε έχω ξεπεράσει εύκολα ένα μεγάλο εμπόδιο. Γενικά, πάντως, δεν μπορώ να πω ότι προσέχω. Και τη σοκολάτα μου θα τη φάω, και όταν βγω έξω δεν θα σκεφτώ τι να παραγγείλω ώστε να μην έχει, ας πούμε, πολλές θερμίδες ή λιπαρά».

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Ζέτας Μακρυπούλια;

«Να πάρω λάθος αποφάσεις σε στιγμές που δεν ξέρω τι θέλω», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here