Elif: Η απαγωγή έφερε αναστάτωση – Οι πυροβολισμοί και η κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο (photos)


Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς του Star «Εlif».

O Σελίμ πυροβολεί την Αρζού καθώς τη θεωρεί υπαίτια για την απαγωγή της Ελίφ και η γυναίκα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Ο Σελίμ μαθαίνει από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλευόταν η Αρζού πως ο Ερκούτ την είχε επισκεφθεί πολλές φορές και γι’ αυτό θέλει να του μιλήσει. Ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι του όπου η Ασουμάν του λέει πως ο Ερκούτ δεν έχει σχέση με την απαγωγή της Ελίφ, αλλά εκείνος έξαλλος της διαμηνύει πως όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση θα πληρώσει.

Παράλληλα, ο Ουμίτ, ο οποίος συνεχίζει να κρύβει την Αρζού σε ασφαλές μέρος, της προτείνει να πάνε κάπου πιο άνετα και εκείνη συμφωνεί, αλλά θέλει να πάρει πρώτα κάτι από το σπίτι της. Οι ώρες περνούν και ο Σελίμ είναι σίγουρος πώς η Αρζού ευθύνεται για όσα πέρασε η Ελίφ το προηγούμενο βράδυ. Έτσι, θολωμένος από θυμό, θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλα τα δεινά της οικογένειάς του.

Και η μόνη λύση που βρίσκει είναι να σκοτώσει την Αρζού. Τότε, πηγαίνει στο σπίτι του και παίρνει ένα όπλο που είχε κρυμμένο. Καθώς η Αρζού προσπαθεί να φύγει από το σπίτι της, ο Σελίμ είναι εκεί και την περιμένει. Τη σημαδεύει με το όπλο, αλλά η Αρζού είναι σίγουρη πως ο νεαρός δεν θα βρει το θάρρος να πατήσει τη σκανδάλη. Ο Σελίμ, όμως, την πυροβολεί και φεύγει.

Στο μεταξύ, ο Ουμίτ, ο οποίος ήταν κρυμμένος έξω από το σπίτι, βλέπει το περιστατικό και μεταφέρει την Αρζού στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, η οικογένεια Εμίρογλου αναζητά τον Σελίμ, αλλά εκείνος δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματα τους και όλοι ανησυχούν.

Σύμφωνα με το my tv ο Σελίμ βρίσκεται στον τάφο του αδελφού του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή αναγκάστηκε να πυροβολήσει την Αρζού προκειμένου να προστατεύσει την οικογένεια του.

Λίγο μετά, ο Βεϊσέλ τον βρίσκει στο νεκροταφείο και ο Σελίμ του ομολογεί τι έκανε. Την ίδια ώρα, η Αρζού είναι στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, αλλά η κατάσταση της είναι κρίσιμη και χρειάζεται αίμα. Έπειτα από αρκετή ώρα η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιείται και μεταφέρεται στην εντατική όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της. Από την άλλη, ο Σελίμ εξομολογείται στην οικογένεια του πως πυροβόλησε την Αρζού και όλοι σοκάρονται.

Μετά πηγαίνει στην Αστυνομία και ομολογεί την πράξη του. Αμέσως συλλαμβάνεται μέχρι να γίνει η δίκη του. Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να μιλήσει με τον αγαπημένο της, ενώ τον ενημερώνει πως η Αρζού είναι ζωντανή. Στο κτήμα όλοι εύχονται να γίνει καλά γιατί, αν πεθάνει, ο Σελίμ θα είναι ένας δολοφόνος, και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Και ενώ η Αρζού χαροπαλεύει στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της τον Ουμίτ, η μέρα της δίκης του Σελίμ φτάνει. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τον στηρίζουν και του δίνουν ελπίδα, αλλά όλοι γνωρίζουν ηώς ο νεαρός θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη στο κελί του. Μέχρι τουλάχιστον να ξυπνήσει από το κώμα η Αρζού…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ