Συγκινεί ο Πανταζάρας: «Ο παππούς και ο πατέρας μου θα μπορούν τώρα να με βλέπουν»


Ένας τριαντάρης βραβευμένος ηθοποιός που έχει συνεργαστεί με τους πιο εμβληματικούς σκηνοθέτες του θεάτρου κάνει το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα στη νέα σειρά του Open «Κόκκινο ποτάμι».

Ο Αργύρης Πανταζάρας εξηγεί γιατί πήρε την αποφάσισε να συμμετέχει στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, πως ήρθε η πρόταση, ενώ αναφέρεται και στον ρόλο του.

«Παίζω τον Θεμιστοκλή Παυλίδη. Τον αδελφό του Ιωάννη Παπαζήση που επιστρέφει από τον πόλεμο με μετατραυματικό στρες και παλεύει με τα δικά του τραύματα. Επιστρέφει ο Μακεδονομάχος στην πατρίδα και τη βρίσκει στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου. Ο Μανούσος Μανουσάκης με εμπιστεύτηκε και όταν μου δείχνουν εμπιστοσύνη οι άνθρωποι θέλω να την επιστρέφω εις διπλούν.

Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί δεν μου έχει ξαναγίνει πρόταση που να πληροί τις προδιαγραφές για να ασχοληθώ. Υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες και με συγκινεί ως άνθρωπος ο Μανούσος Μανουσάκης. Την επαφή μεταξύ μας την έκανε η casting director Χρύσα Ψωμαδέλλη και της είμαι ευγνώμων. Κάνω τηλεόραση γιατί θέλω να με δουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να έρθουν σε μένα, στο θέατρο. Θα πάω εγώ λοιπόν στο σπίτι τους.

Η οικογένεια μου μένει στον Βόλο και ο παππούς μου και ο πατέρας μου θα μπορούν να με βλέπουν. Δεν μου δίνει χαρά το να είμαι αναγνωρίσιμος, διάσημος, αλλά το να έχω επαφή με τους θεατές και να με εκτιμούν. Μου έγινε λοιπόν η πρόταση και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η αποστολή μου είναι να μιλάω και να συγκινώ όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Η δουλειά μας γίνεται μόνο με χαρά, πρέπει να χαιρόμαστε να την κάνουμε και να μην περιμένουμε να τελειώσει το ωράριο μας. Με συγκινεί η διαδικασία των τηλεοπτικών γυρισμάτων γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι έγιναν θίασος μου και τους εκτιμώ για τη δουλειά τους», είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ