Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει: «Με δυσκολία ο ΑΝΤ1 δέχτηκε την Κίτσου για  “Λενιώ”»

Ο Λευτέρης Χάριτος ο οποίος χαρακτηρίστηκε κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, φέτος σκηνοθετεί την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως επέλεξε την Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πως δέχτηκε ο ΑΝΤ1 ένα πρόσωπο άγνωστο στην τηλεόραση.

Η εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει η καθημερινή σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες», στον ΑΝΤ1, αποδεικνύει πως όταν υπάρχει ταλέντο, τόλμη και μεράκι, η μικρή οθόνη μπορεί να προσφέρει κομψοτεχνήματα.

-Με ποια κριτήρια επιλέξατε τη Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ».

-Ο ΑΝΤ1 πώς δέχτηκε ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο θέατρο, αλλά άγνωστο στην τηλεόραση;

«Με αρκετή δυσκολία».

-Θεωρείτε κάποιους ηθοποιούς ιδανικούς για συγκεκριμένους ρόλους;

«Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πώς στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησα σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός».

-Τα σχόλια του κόσμου στα social media λένε πως είναι «ένας κι ένας» οι ηθοποιοί..

«Έτσι επιλέχτηκαν. Η διαδικασία κράτησε τέσσερις μήνες. Κάποιοι ρόλοι έφυγαν γρήγορα, κάποιοι άλλοι μας πήραν πολύ καιρό».

-Μέχρι πόσους ηθοποιούς είδατε για κάθε ρόλο;

«Συνολικά, πάνω από 600. Για το ρόλο του Μελέτη, που παίζει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, είδα 20. Για τη Μαρία είδα 15. Την Έλλη Τρίγγου την έκλεισα αυθημερόν. Κάθε ρόλο τον αντιμετωπίζαμε σαν να ήταν μοναδικός. Ακόμη και τον τελευταίο ομιλούντα στη σειρά», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ