Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ LIVE: Για την πρόκριση στον τελικό στη Σανγκάη


Ένα βήμα πριν τον τελικό του ATP 1000 Rolex Shangai Masters βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Μετά τον… άθλο κόντρα στον κορυφαίο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Έλληνας τενίστας καλείται να αποκλείσει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ.
Ο εταίρος φιναλίστ του τουρνουά της Σανγκάης θα προκύψει από τη “μάχη” του Ζβέρεφ με τον Μπερετίνι.

Μπροστά σε μια ακόμα μεγάλη πρόκριση στην καριέρα του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Ελληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του ATP 1000 Rolex Shangai Masters και θέλει να κάνει μια ακόμα έκπληξη!

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στους “4” του τουρνουά, έχοντας αποκλείσει στην προηγούμενη του φάση -και με ανατροπή- το νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να περηφανεύεται έτσι ότι έχει νικήσει τους τρεις κορυφαίους -βάσει του ATP Ranking- συναδέλφους του στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς (Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς).

Ο Έλληνας τενίστας προέρχεται από ήττα στον τελικό του τουρνουά που έγινε στο Πεκίνο και κυνηγά την 3η του πρόκριση σε τελικό Masters (Toρόντο 2018, Μαδρίτη 2019).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Τσιτσιπάς έγινε ο έκτος παίκτης που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο ATP Finals 2019 και θα διεξαχθεί στις 10-17/11 στο Λονδίνο. Η πρόκριση του Μεντβέντεφ εις βάρος του διεκδικητή της πρόκρισης για το Λονδίνο Φάμπιο Φονίνι έστειλε τον Τσιτσιπά στο σπουδαίο τουρνουά και θα γίνει ο πρώτος Ελληνας στην ιστορία, που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έχει εύκολο έργο στα ημιτελικά του ATP 1000 Rolex Shangai Masters κόντρα στον Μεντβέντεφ. Ο 23χρονος Ρώσος τενίστας έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Τσιτσιπά και δεν έχει γνωρίσει την ήττα ούτε μια φορά!

Ο εταίρος φιναλίστ θα προκύψει από τη “μονομαχία” του Ζβέρεφ με τον Μπερετίνι, που θα ακολουθήσει (15:00)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ