Ολυμπιακός: Η… χαρά της ασίστ και η τρίποντη “εκτέλεση”. videos


Ο Ολυμπιακός θέλησαν να δείξει μέσα από δύο video κάποια από τα στοιχεία που έκαναν τη ζωή του… πολύ εύκολη, στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έκανε… επανεκκίνηση στο ΣΕΦ, έπαιξε ομαδικά, είχε συνεργασίες, πρόσφερε θεαματικές φάσεις, εμφάνισε μια “σφιχτή” άμυνα, αλλά κυρίως επέδειξε πολυφωνία στην επίθεση και έτσι νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τη Βαλένθια, σε ματς για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Ερυθρόλευκη απόλαυση! Εντυπωσίασε και «ξεμπούκωσε»

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί των της ισπανικής ομάδας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε βίντεο με τις συνεργασίες που έβγαλαν οι “ερυθρόλευκοι”, δίνοντας βάση στη… χαρά που μπορεί να δώσει σε δύο παίκτες μια ασίστ! Πρωταγωνιστής στις περισσότερες φάσεις, είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε τις 6 από τις συνολικά 17 ασίστ που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια, “ταΐζοντας” τις περισσότερες φορές τον Μιλουτίνοφ. “Ας κάνουμε κάποια… μαθηματικά! Αν μια ασίστ κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους, πόσοι άνθρωποι έγιναν χαρούμενοι χθες βράδυ;” αναφέρει στο σχόλιο της η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη “ώθηση” και από τα τρίποντα που πέτυχε. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν 27 πόντους σουτάροντας πίσω από τα 6.75μ. Έχοντας 9/19 εύστοχα σουτ (47,4 %). Μάλιστα, κόντρα στη Βαλένθια ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τα 200 τρίποντα στην Euroleague!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ