Basket League: “Φωτιά” ο Ήφαιστος. “Έλιωσε” την ΑΕΚ στη Λήμνο – videos


Σε μία συγκλονιστική αγωνιστική στη Basket League, ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ στην έδρα του και πανηγύρισε μια ιστορική νίκη με 72-68. Με τρίποντο στην εκπνοή κέρδισε το Λαύριο στη Ρόδο τον Κολοσσό με 74-73.

Η ΑΕΚ έβγαλε… τα μάτια της στη Λήμνο, αφού παρότι είχε προβάδισμα στο σκορ σε όλο το δεύτερο μέρος, δέχθηκε μια απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά και χάνοντας το προβάδισμα στο 1:44 για το τέλος έχασε τελικά και το ματς με 72-68.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πέτυχε τεράστιο τρίποντο για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά ο Λίτλ «απάντησε» με νέο μεγάλο σουτ, με τον Αμερικανό γκαρντ να αστοχεί στην τελευταία του προσπάθεια, χαρίζοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 32-37, 48-54, 72-68

Την ίδια ώρα στη Ρόδο, το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό και το Λαύριο αποδείχθηκε μεγάλο ντέρμπι στα τελευταία λεπτά και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, κρίθηκε τελικά από ένα εκπληκτικό τρίποντο του Γουότσον στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, το οποίο και διαμόρφωσε το 74-73.

Περισσότερα σε λίγο…

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ