Πετρούνιας: Δείτε LIVE τη “μάχη” για το χρυσό μετάλλιο. – video


Ο Λευτέρης Πετρούνιας δίνει μία ακόμη μεγάλη «μάχη» για την κορυφή στους κρίκους.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης.
Παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» και το «εισιτήριό» του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Δείτε LIVE την προσπάθειά του στη Γερμανία.

Προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό και χειρουργείο, ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλει να αποδείξει ότι ακόμη και έτσι, παραμένει ο κορυφαίος αθλητής στους κρίκους, κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο χρυσό του μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στον ώμο και προκρίθηκε ως 4ος από τον προκριματικό της περασμένης Κυριακής (06/10) με 14,700 βαθμούς, αλλά πλέον έχει έρθει η ώρα τη «μάχη» της κορυφής.

Βάσει κλήρωσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί έκτος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ.Δείτε LIVE την προσπάθεια του Πετρούνια

Απέναντί του, ο Πετρούνιας θα βρει -κατά σειρά πρόκρισης- τους Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία, 14,858 β. στον προκριματικό), Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία, 14,700 β.), Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία, 14,700 β.) Μάρκο Λοντάντιο (Ιταλία, 14,666 β.), Ντενίς Αμπλιάζιν (Ρωσία, 14,600 β.), Νικ Κλέσινγκ (Γερμανία, 14,566 β.) και Αρτούρ Τοβμασιάν (Αρμενία, 14,566 β.).

Για τον Έλληνα υπερπρωταθλητή, αυτή είναι η πέμπτη διαδοχική παρουσία σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, αφού η αρχή είχε γίνει το 2014 στη Νανίνγκ της Κίνας, όπου είχε πάρει την 6η θέση, για να ακολουθήσουν οι θρίαμβοι του 2015 στη Γλασκόβη, του 2017 στο Μόντρεαλ και του 2018 στην Ντόχα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ