Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Mε τον Φάνη αποφασίσαμε να μην περάσει έτσι αυτή η απάτη» (photos)


Πρόσφατα η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο σύζυγός της Φάνης Μουρατίδης έπεσαν θύμα διαδικτυακής απάτης.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους φάνηκαν να δίνουν τις συμβουλές τους για γρήγορο κέρδος χρημάτων, κάτι που μόλις έπεσε στην αντίληψή τους εξέδωσαν άμεσα επιστολή στα media αποκαθιστώντας την αλήθεια.

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση, λίαν προσφάτως λάβαμε γνώση δύο, όλως αναληθών, κατασκευασμένων, απαράδεκτων, απρόκλητων και συκοφαντικών διαδικτυακών δημοσιευμάτων, που μας εμφανίζουν ΔΗΘΕΝ να συμβουλεύουμε τους αναγνώστες τους, ο μεν πρώτος πως ανακάλυψε ένα τρόπο να βγάζει πολλά και άκοπα χρήματα που προκαλεί φόβο στις Τράπεζες, η δε δεύτερη εξ ημών, πώς να κερδίσουν 400.000 Ευρώ, ενώ η Χώρα μας αντιμετωπίζει οικονομική κρίση και μάλιστα μέσω ενός αυτομάτου προγράμματος αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Crypto Boom» ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή!

Η επιστολή που έστειλαν στα μέσα ενημέρωσης!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν, λέγοντας:

«Δυστυχώς το θέμα δεν έχει λήξει γιατί οι διαδικασίες για τέτοιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ αργές. Το site υπάρ­χει ακόμα, παρά το γεγονός ότι εμείς κινηθήκαμε νο­μικά. Αποφασίσαμε να μην αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η σκευωρία και αυτή η απάτη», είπε, στην εφημερίδα Secret.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ