Δανάη Παππά: «Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα»

Η Δανάη Παππά, αν και μόλις 23 χρονών δηλώνει αποφασιστικά πως γεννήθηκε για να γίνει μητέρα και όπως παραδέχεται από μικρή είχε ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.

Η Δανάη Παππά μιλά για το πόσο δύσκολο ήταν όταν έβλεπε να της χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο, για τις εξηγήσεις που έπρεπε να δίνει στους γονείς της λόγω των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων και για τη σχέση της, την οποία προτιμά να μην την εκθέτει στα media.

Φαντάζομαι δεν ήταν, επίσης, εύκολο να σου χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο…

«Είναι όμως κάτι που συμβαίνει! Δεν είμαι η πρώτη που το έπαθε και δεν θα είμαι και η τελευταία. Ήμουν κάπως προετοιμασμένη για αυτό, όχι, βέβαια, στον βαθμό που συνέβη. Με τίποτα σε αυτόν τον βαθμό!

Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ. Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα. Γιατί ήταν ψέματα, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κάποιος πιστεύει για μένα κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν ήθελα να πω ποια ήταν «η δική μου πραγματικότητα», γιατί μετά δίνεις χώρο να μπουν πιο βαθιά στα προσωπικά σου».

Έπαιρνες τους γονείς σου τηλέφωνο για να τους εξηγήσεις την αλήθεια;

«Με έπαιρναν εκείνοι και μου έλεγαν «Καλά, διάβασες τι έγραψαν σήμερα;». Γιατί οι γονείς μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Στην αρχή προσπαθούσα να εξηγήσω στη μαμά μου ότι όλο αυτό γίνεται για τα «κλικ» και να μη δίνει σημασία. Μετέπειτα, μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε «Δανάη, έχω κρατήσει το περιοδικό, θα πέσει πολύ γέλιο». Άρχισε, δηλαδή, να το διακωμωδεί και εκείνη».

Έχεις βρει τον λόγο που γίνεται όλο αυτό; Γιατί, δηλαδή, δίπλα σε ένα κορίτσι «φοράμε» συνήθως ένα αγόρι;

«Γιατί μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα. Γιατί θέλουμε να μπαίνουμε στις ζωές των άλλων. Ακόμη και το πώς πίνω εγώ τον καφέ μου μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον για κάποιον άλλον. Μάλλον, γιατί απουσιάζει το ενδιαφέρον από τη δική του ζωή. Εμένα το φετινό καλοκαίρι με πάντρεψαν κιόλας! Είναι αστείο κι έτσι αποφάσισα να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να δώσω άλλον χώρο και να με επηρεάζει ψυχολογικά το καθετί που γράφεται για μένα. Πλέον, τα παίρνω στην πλάκα. Ούτε παρεξηγούμαι. Γιατί κατανοώ ότι ο τίτλος έγραφε «παντρεύτηκε» και το κείμενο μέσα ότι απλώς πήγα σε έναν γάμο στην Αφρική. Την αλήθεια, δηλαδή!

Με τον σύντροφό σου πώς τα πάτε;

«Είμαι πραγματικά καλά, αλλά προτιμώ να κρατώ την προσωπική μου ζωή για μένα. Δεν θέλω να την εκθέσω ή να πω κάτι για αυτή που ενδεχομένως θα επηρεάσει τα επαγγελματικά μου. Δεν είναι ωραίο, δηλαδή, να γκουγκλάρει κάποιος το όνομα μου και δίπλα να βγαίνουν πράγματα μόνο για τη σχέση μου. «Α! Η Δανάη ερωτεύθηκε», «Α! Η Δανάη χώρισε» κ.ο.κ. Δεν με πάει παρακάτω επαγγελματικά. Όταν προκύψει κάποιος γάμος ή εγκυμοσύνη, ευχαρίστως να βγω να το πω. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος».

Είναι κάτι που θέλεις να συμβεί σύντομα;

«Είχα από μικρή ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο. Νιώθω ότι γεννήθηκα για να κάνω παιδιά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει και με το πώς θα στα φέρει η ζωή».

Επαγγελματικά, φέτος σε βρίσκουμε στην καθημερινή σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ. Είσαι ικανοποιημένη από τη μέχρι στιγμής συνεργασία;

«Οι 8 Λέξεις είναι μια όμορφη συνέχεια της συνεργασίας μας. Για να πω την αλήθεια, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω για ακόμη μια χρονιά να κάνω κάτι που θα έχει τόσο μεγάλη προβολή λόγω τηλεόρασης. Είχα διάφορες προτάσεις για θέατρο, κινηματογράφο αλλά και τηλεόραση φέτος. Όταν, όμως, ήρθε η πρόταση για τις 8 Λέξεις, ένιωσα μέσα μου ότι το οφείλω στην παραγωγή να δεχθώ. Επέλεξα, λοιπόν, να συνεχίσω μαζί τους, λέγοντας με αυτό τον τρόπο το δικό μου «ευχαριστώ»!, είπε στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ